Libnet.ro
UNICEF

13:30

INCENDIU VIOLENT in apropiere unei benzinarii din Capitala: Doua locuinte si un restaurant, cuprinse de flacari (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU VIOLENT in apropiere unei benzinarii din Capitala: Doua locuinte si un restaurant, cuprinse de flacari (FOTO, VIDEO)

Un incendiu de proportii a cuprins, sambata, o cladire de pe bulevardul Camil Ressu din Capitala. Focul violent a cuprins doua locuinte, parter si etajul 1 si a ajuns la un restaurant, iar pericolul este. continuă pe B1

Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Titu Maiorescu din Capitala si doua cadre didactice au fost retinuti

Presedintele Universitatii Titu Maiorescu, Iosif Urs, a fost retinut de procurori. Alaturi de el au fost retinute si doua cadre didactice din aceeasi institutie de invatamant, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Legenda unei biserici din Romania, unica in lume. Este jumatate catolica, jumatate ortodoxa

O biserica din Romania e unica in lume pentru ca e jumatate catolica, jumatate ortodoxa. Se afla in satul Hiliseu-Crisan, in apropiere de municipiul Botosani si granita cu Ucraina. Peisajul.

UPDATE Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Titu Maiorescu, retinut dupa ce ar fi dat unor candidati subiectele de licenta Au fost retinute si alte doua cadre didactice

Presedintele Universitatii Titu Maiorescu, Iosif Urs, a fost retinut de procurori. Alaturi de el au fost retinute si alte doua cadre didactice din aceeasi institutie de invatamant. Iosif Urs este suspectat ca, in calitate de presedinte al comisiei de intocmirea subiectelor la licenta in Drept, ar fi dat subiectele la proba scrisa unor candidati.

Fara apa potabila de O SAPTAMANA. MII de locuitorii ai unei comune din Prahova sunt disperati

Sunt probleme grave in Prahova, din cauza inundatiilor. La Magurele, conductade apas-a rupt, iar aproape 5. 000 de locuitori din comuna au ramas fara apa potabila de o saptamana. Desi e.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )