Libnet.ro
UNICEF

07:15

Incendiul din Colectiv. Mai multi MEDICI acuza autoritatile de MUSAMALIZARE

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv. Mai multi MEDICI acuza autoritatile de MUSAMALIZARE

Alianta Medicilor pentru modernizarea sistemului medical, o organizatie de medici, infiintata pe Facebook, dar asumata de mai multi medici a acuzat autoritatile ca au mintit cand au spus ca Romania este pregatita sa trateze pacientii care suferit arsuri grave in incendiul din Colectiv. Mai mult, medicii arata ca, ranitii au fost transferati la spitale din strainatate la presiunea ONG-urilor si a societatii civile. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv. Mai multi medici acuza autoritatile de musamalizare

Alianta Medicilor pentru modernizarea sistemului medical, o organizatie de medici, infiintata pe Facebook, dar asumata de mai multi medici a acuzat autoritatile ca au mintit cand au spus ca Romania este pregatita sa trateze pacientii care suferit arsuri grave in incendiul din Colectiv. Mai mult, medicii arata ca, ranitii au fost transferati la spitale din strainatate la presiunea ONG-urilor si a societatii civile.

Analiza AP. Incendiul din Colectiv, punctul critic pentru romanii nemultumiti de coruptia liderilor

Agentia de presa Associated PressAP) a analizat situatia din Romania, in contextul protestelor din ultimele zile si a demisiei Guvernului Ponta. Astfel, AP arata ca incendiul din Colectiv, soldat cu 45 de morti, a devenit punctul critic pentru multi romani nemultumiti de mult timp de coruptia liderilor, insa, in pofida demisiei Guvernului, multi sunt sceptici ca o miscare de strada fara lideri va reusi sa inlature vechea ordine.

Incendiul din Colectiv. Sase dintre raniti, in stare foarte grava la Spitalul Floreasca

Sase dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv sunt in stare foarte grava la Spitalul Floreasca. Tinerii au probleme pulmonare, arsuri, dar si traume in urma lovirilor, iar dintre ei unii ar putea fi transferati in strainatate, insa in zilele urmatoare, a declarat medicul Ioana Grintescu, sefa Sectiei de anestezie terapie intensiva ATI) din Spitalul Floreasca.

Fotograful Liviu Zaharescu, ranit in incendiul din Colectiv, a murit la Spitalul de Arsi

Fotograful Liviu Zaharescu, ranit in incendiul din Colectiv a murit, luni seara, la Spitalul de Arsi, astfel ca numarul celor decedati a ajuns la 47, informeaza Mediafax.

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan, despre ancheta privind incendiul din Colectiv: Pompierii cereau bani de la cei controlati

Pe blogurile de marti, citim despre ancheta privind incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au murit 47 de oameni, dar si despre protestele din Piata Universitatii.

Tragedia din Colectiv mai face o victima: Jurnalista Teodora Maftei. Care este starea celorlalti raniti

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate, luni, 83 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv. Dintre acestia, 61 de tineri sunt stabilizati, in timp ce 15 sunt in stare critica si sase in stare grava.

Ce a declarat proprietarul fabricii Pionierul despre incendiul din Colectiv

Nicolae Prodanof, proprietarul in acte al fabricii Pionierul si al terenului aferent pe care este plasat clubul Colectiv, a declarat pentru Evenimentul Zilei, ca incendiul din club este o crima, iar principalii vinovati sunt proprietarii clubului.

Fotograful Catalin Ilnitchi, ranit in incendiul din Colectiv, a fost transferat in Israel

Fotograful Catalin Ilnitchi, in varsta de 30 de ani, care a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, a fost transferat duminica la spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel.

Raed Arafat: Doi dintre pacientii raniti in incendiul din Colectiv transportati in Olanda au decedat

Doi dintre cei opt pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transportati, sambata, in Olanda au decedat, unul in ambulanta spre spital si un altul la spitalul din Rotterdam, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Afacerilor.

Sambata neagra pentru Romania. Incendiul din Colectiv a mai facut noua victime. Pana acum, 41 de persoane si-au pierdut viata

La o saptamana de la incendiul din Clubul Colectiv, inca noua persoane au decedat in mai putin de 24 de ore, numarul victimelor care si-au pierdut viata ajungand la 41. Situatia pacientilor care au suferit arsuri severe, in special cei care au arsuri grave pe caile respiratorii din cauza fumului foarte toxic si fierbinte pe care l-au inhalat, este practic imprevizibila, avertizeaza medicii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )