Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins. Proprietarul a fost amendat cu 115.000 lei si s-a ales cu plangere penala

Hotnews Hotnews,
 Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins. Proprietarul a fost amendat cu 115.000 lei si s-a ales cu plangere penala

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins joi, in jurul orei 14. 00, dupa mai bine de 48 de ore de la momentul in care a izbucnit. Proprietarul terenului a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei. De asemenea, SC Klevek Company SRL s-a ales si cu plangere penala, anunta Ministerul Mediului. Operatorului i-au fost dispuse masuri de ecologizare a perimetrului, cu termen de finalizare 30 iunie 2020. Cu putin timp in urma incendiul a fost stins de echipele ISU. Zona este inca supravegheata de doua autospeciale si de laboratorul mobil de monitorizare a calitatii aerului. continuă pe Hotnews

Incendiul de la ferma de porci din Peris nu a fost stins. 16 autospeciale lupta cu focul

Incendiul de la ferma de porci din Peris inca nu a fost stins, la doua zile de la izbucnirea acestuia. intai a luat foc vegetatia uscata de la ferma, apoi focul a ajuns la batalele unde erau depozitate dejectiile de la ferma de porci, doua gropi uriase cu o dimensiune de 100200m si o adancime de circa 7 metri, iar de atunci focul arde mocnic, fecalele uscate fiind un combustibil. Daniel Vasile, purtatorul de cuvand al ISU Bucuresti spune ca pana la finalul zilei focul ar putea fi stins.

Poluare extrema in Bucuresti. Ministrul Mediului: Arde fosta ferma de porci din Peris

Locuitorii din Nordul Capitalei reclama, pe paginile lor de Facebook, ca nu pot respira din cauza aerului poluat, care miroase a plastic ars, iar ministrul Mediului, Costel Alexe, spune ca fumul provine de la un incendiu de vegetatie si ard resturi de la fosta ferma de porci din Peris.

FOTO Poluare masiva in Bucuresti miercuri dimineata Ard fecalele de la o fosta ferma de porci dintre Peris si Ostratu

Retele de monitorizare a calitatii aerului au inregistrat din nou depasiri cu pana la 500% pentru poluarea cu PM10 si PM2,5 miercuri dimineata. Depasirile au fost inregistrate in special in zona de Nord a orasului si in localitatile Corbeanca, Ostratu si Otopeni. in plus, miercuri dimineata, foarte multi bucuresteni s-au plans ca afara miroase a ars. VIDEO Cum arata incendiul care a provocat poluarea masiva din Capitala.

Incendiul care a poluat miercuri Bucurestiul: Cum a ajuns ferma de porci din Peris un dezastru ecologic, afacerile familiei Dragnea si cine este noul proprietar

De marti noapte, pentru multe ore, Bucurestiul a fost sufocat de un val de fum si in majoritatea cartierelor miroasea a ars. Poluarea este cauzata de un incendiu care a izbucnit marti dimineata la fosta ferma de porci din Peris. intai a luat foc vegetatia, iar mai apoi focul a ajuns la cele doua batale ale fermei, niste gropi uriase, cu o suprafata de 200100 m si o adancime de circa 7 metri, pline cu dejectii de la animale.

Ministrul Mediului, despre aerul poluat din Capitala: Nu e toxic, chiar daca miroase urat. Arde fosta ferma de porci din Buftea

Capitala si alte localitati din judetul Ilfov au inregistrat, noaptea trecuta, niveluri de poluare record. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a explicat, la Europa FM, ca de vina pentru acest miros greu care a acoperit Bucurestiul este un incendiu de la o fosta ferma de porci din Buftea.

Incendiul din Peris polueaza din nou Corbeanca. Focul nu a fost stins nici dupa trei zile

A fost din nou poluare masiva seara trecuta in comuna Corbeanca, din norul Capitalei, iar fumul gros a fost cauzat tot de incendiul de proportii care a arde deja de trei zile pe terenul unei ferme de porci din Peris.

Amenzi de 115.000 lei si un dosar penal dupa incendiul de la ferma de porci din Peris care ar fi provocat un nou nivel record al poluarii aerului in Capitala

Dupa incendiul de la fost ferma de porci din localitatea Peris, care ar fi provocat, potrivit Ministerului Mediului, un nou nivel de poluare in Capitala, comisarii Garzii Nationale de Mediu ar fi aplicat.

Incendiul care a determinat poluarea record din Capitala a izbucnit pe terenul unei firme in insolventa Primar: Este fosta ferma Romsintest Peris. Cineva rau intentionat a dat foc (FOTO, VIDEO)

Nivelul de poluare din nordul Bucurestiului a atins iar un nivel record, din cauza unui incendiu izucnit la o fosta ferma de porci de pe raza comunei Peris. Primarul localitatii sustine ca de vina este un.

Incendiul care a determinat poluarea record din Capitala a izbucnit pe terenul unei firme in insolventa Primar: Este fosta ferma Romsuintest Peris. Cineva rau intentionat a dat foc (FOTO, VIDEO)

Nivelul de poluare din nordul Bucurestiului a atins iar un nivel record, din cauza unui incendiu izucnit la o fosta ferma de porci de pe raza comunei Peris. Primarul localitatii sustine ca de vina este un.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )