Libnet.ro
UNICEF

16:45

incep protestele si la Izvoarele. Ecologistii sunt primii care vor cere socoteala guvernantilor

Adevărul Adevărul,
incep protestele si la Izvoarele. Ecologistii sunt primii care vor cere socoteala guvernantilor

Potrivit spuselor presedintelui Partidului Ecologist Galati, Eugen Stamate, protestul de duminica, de la Izvoarele, va fi unul pasnic. continuă pe Adevărul

Secuii care vor protesta in Covasna: Protestele nu sunt manifestari culturale, sportive si ...

Organizatorii Marelui mars al secuilor, programat sa aiba loc in 27 octombrie, prin formarea unui lant viu de 45 de kilometri in Covasna, pe DN 11, spun ca nu vor plati taxa pentru ocuparea zonei drumului ceruta de CNADNR. Presedintele Asociatiei Sepsi Reform, Gazda Zoltan, care este si liderul CNS Sfantu Gheorghe si unul dintre organizatorii principali ai Marelui mars al secuilor - manifestare programata sa se desfasoare in 27 octombrie, prin formarea unui lant viu de 45 de kilometri .

Chinezii de la Oppo, primii care vor folosi o tehnologie foto revolutionara

Acum o saptamana a aparut informatia ca Google Nexus 5 va avea o camera foto revolutionara, cu tehnologie MEMS, care focalizeaza de sapte ori mai rapid decat camerele obisnuite. Cu toate acestea, compania producatoare, Digital Optics, nu a confirmat aceste zvonuri, spunand ca primul producator care le va aduce pe piata va fi Oppo, al doilea cel mai mare producator chinez.

Fermierii care vor sa cumpere pana la 1.000 ha de teren agricol vor avea anumite facilitati

Agricultorii romani care doresc sa achizitioneze terenuri agricole in suprafata de pana la 1. 000 de hectare o pot face pe parcursul anului acesta in baza facilitatilor rezultate ca urmare a semnarii in aceste zile a acordului intre Ministerul Agriculturii si Fondul de garantare a creditului rural, a declarat ministrul Daniel Constantin, miercuri, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei de Guvern, potrivit surselor de presa.

Scurt ghid pentru martienii care vor sa inteleaga reformele din Sanatatea romaneasca

Draga martianule, stiu ca privesti curios catre personajele in costume negre care se tot perinda prin fata oamenilor incercand sa le explice planurile lor minunate, prin care noi toti vom deveni mai sanatosi si mai ferice. Asa ca iti daruiesc un ghid care sa te ajute sa intelegi rapid reformele din Sanatatea romaneasca. Sper sa te enervezi atat de tare incat, la anul, sa te decizi sa candidezi la presedentia Romaniei. Esti verde, ai doua antene si vorbesti mult: vei castiga cu siguranta.

Politic Show: Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat; Dragnea si Iohannis au stabilit institutiile care vor merge de la ministere la autoritatile locale; Miron Mitrea: USL tine pana la primavara

Proiectul lui Antonescu: Minimalizarea Holocaustului se va pedepsi cu inchisoarea, vor fi interzise simbolurile si organizatiile. UNPR si Alianta pentru Sanatate din Romania: politicienii trebuie sa decida in sistemul medical, numai dupa consultarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )