Libnet.ro
UNICEF

10:00

A inceput cel mai mare proces anticoruptie din ultimii ani

Antena3 Antena3,
A inceput cel mai mare proces anticoruptie din ultimii ani

Cel mai mare proces anticoruptie din ultimii ani din Italia a inceput joi, la Roma, dupa ce bancile si serviciile capitalei italiene au ajuns in pragul colapsului, transmite Rador. Sefi ai mafiei, politicieni. continuă pe Antena3

Colectiv. FOTO. Constanta cel mai mare proces de la Revolutie

Constantenii au iesit in numar record in strada. Cateva sute de persoane s-au strans in centru, iar de acolo au plecat in mars pe principalele bulevarde din municipiu.

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?.

Cel mai mare targ de produse medicale din partea de Vest a Romaniei are loc la Arad

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 5 7 noiembrie 2015, editia cu numarul 22 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a Romaniei, AR-MEDICA.

Calin Clej, PepsiCo: In vara am avut cel mai mare salt in vanzari de la un an la altul

Caldura puternica din vara si scaderea TVA la bauturi si alimente a dus la o crestere a vanzarilor pe piata bauturilor racoritoare de peste 10% in perioada iunie-august 2015 comparativ cu perioada similara a anului trecut, ceea ce reprezinta cel mai.

Laura Coroianu, CEO Emagic, cel mai mare organizator de concerte din Romania: Schimbati legislatia

Autoritatile din Romania trebuie sa schimbe legislatia in privinta felului in care sunt gestionate spatiile pentru evenimente si spectacole, pentru a evita tragedii precum cea care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti in care au.

Colectiv. FOTO. Constanta cel mai mare protest de la Revolutie

Constantenii au iesit in numar record in strada. Cateva sute de persoane s-au strans in centru, iar de acolo au plecat in mars pe principalele bulevarde din municipiu.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din ultimii ani: E doar inceputul!

In punctul maxim, coloana oamenilor care au protestat marti seara in Bucuresti a fost de peste 2 km. Au fost mai bine de 25. 000 de oameni care si-au strigat nemultumirea fata de autoritati si intreaga clasa politica si au cerut demisia premierului Ponta, a ministrului de interne Oprea, a primarului sectorului 4 Piedone, ba chiar si a Patriarhului Daniel. A durat mai bine de sapte ore si a fost cel mai de amploare protest din ultimii ani in Bucuresti. In repetate randuri, cei din strada au strigat ca e doar inceputul.

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Coruptia ucide!. Constanta a iesit in strada, in cea mai mare manifestatie din ultimii ani. Protestele continua joi si vineri, de la ora 18

Constanta a trait in seara de miercuri cea mai mare manifestatie de strada din ultimii ani. Actiunile civice continua si joi, si vineri seara, de la ora 18, cu punct de adunare Harta arheologica - Prefectura Constanta.

Olaroiu, marturisire sincera: Am visat toata viata la acest moment. Cum poate bifa cea mai mare realizare din cariera

Dupa opt ani petrecuti in Asia si 11 trofee castigate in fotbalul arab, pentru Cosmin Olaroiu urmeaza doua partide care i-ar putea imbogati CV-ul cu cel mai important titlu din cariera sa de pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )