Libnet.ro
UNICEF

22:30

A inceput lupta in interiorul PNL. Cine sunt liberalii care ravnesc la fotoliul de primar al Zalaului

Adevărul Adevărul,
A inceput lupta in interiorul PNL. Cine sunt liberalii care ravnesc la fotoliul de primar al Zalaului

Liberalii salajeni au lansat o competitie interna pentru a decide pe mana cui vor merge la alegerile locale din 2020. continuă pe Adevărul

Cine sunt politistii care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara blocului

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie cu cei trei politisti care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. Ei sunt Daniel, Madalin si Marcel.

Descoperire HALUCINANTA! Cine sunt CANIBALII care au ingrozit Romania! Le pisau oasele si

Cercetarorii au ajuns la o concluzie terifianta in legatura cu oamenii culturii Cucuteni. Cele mai recente docezi arheologice sugereaza ca ceic are au apartinut acestei culturi isi mancau mortii, le pisau.

Senzational: NOBEL pentru Romania! Cine este tanarul care ne bucura tara chiar in an centenar (FOTO)

Cristian Bodnar din Bistrita a fost distins marti seara, la Dublin, cu cea mai importanta distinctie care poate fi cucerita de studenti, fiind declarat Global Winner in Computer Science laUndergraduate Awar.

Cine este barbatul care a agresat o tanara de 20 de ani intr-un bloc si a lasat-o inconstienta. Imagini socante

Barbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tanara de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia a fost retinut de politisti. Acesta are 33 de ani si a iesit de putin timp din inchisoare. Victima.

Acestea sunt aparatele care consuma curent si atunci cand nu le folosesti. Scoate-le din priza ca sa platesti mai putin!

Stiai ca dispozitivele electronice pot duce o viata secreta si sa functioneze chiar si dupa ce le-ai stins? Iata care dintre ele sunt cele mai neascultatoare si continua sa consume energie chiar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )