Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput petrecerea la Turnu Severin. in aceasta seara Niculina Stoican urca pe scena

Adevărul Adevărul,
A inceput petrecerea la Turnu Severin. in aceasta seara Niculina Stoican urca pe scena

Severinenii au parte la acest sfarsit de saptamana de o petrecere pe cinste, udata din plin de bere, organizata de Primaria orasului la Padurea Crihala. Startul la distractie s-a dat vineri seara, cand un alai de tineri a strabatut orasul, insotit de fanfara orasului. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO A inceput petrecerea la Turnu Severin. in aceasta seara Niculina Stoican urca pe scena

Severinenii au parte la acest sfarsit de saptamana de o petrecere pe cinste, udata din plin de bere, organizata de Primaria orasului la Padurea Crihala. Startul la distractie s-a dat vineri seara, cand un alai de tineri a strabatut orasul, insotit de fanfara orasului.

FOTO VIDEO Cum lucreaza mafia cimitirelor la Turnu Severin

S-au trezit cu cavouri peste mormintele parintilor lor si nimeni nu a fost tras la raspundere. Este patania unor severineni, care au avut locuri de veci in cimitirul ortodox Sfantul Gheorghe din Drobeta Turnu Severin.

RAAN reia furnizarea apei calde in Turnu Severin

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare a revenit la sentimente mai bune si anunta ca va relua furnizarea agentului termic in municipiul Drobeta Turnu Severin incepand cu data de 9 iulie.

Doua persoane au lesinat in strada din cauza caldurii la Turnu Severin

Doua persoane au cazut in strada, in mai putin de jumatate de ora, din cauza caldurii la Turnu Severin, fiind preluate de Ambulanta Mehedinti si transportate la Spitalul Judetean de Urgente pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ministrul Razvan Nicolescu trimite Parchetului General raportul verificarilor de la RAAN Drobeta-Turnu Severin

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a decis miercuri sa trimita Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie rapoartele primite de la Corpul de Control, in urma verificarilor efectuate la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta-Turnu Severin. Cele doua rapoarte vor ajunge pe masa procurorilor in perioada imediat urmatoare, informeaza Biroul de presa al Departamentului pentru Energie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )