Libnet.ro
UNICEF

11:30

INCIDENT armat intr-un spital de pediatrie din Statele Unite.

România Liberă România Liberă,
INCIDENT armat intr-un spital de pediatrie din Statele Unite.

Un suspect a fost arestat, joi, dupa un incident armat care a avut loc intr-un spital de pediatrie din statul american Wiscounsin, barbatul fiind ranit dupa ce a fost impuscat de politie, relateaza presa americana, citata de Mediafax. Potrivit CNN, incidentul a avut loc in oraselul Wauwatosa, o suburbie a orasului Milwaukee. Un tanar de 22 de ani a intrat in spitalul de pediatrie avand o arma de foc. El a patruns in mod neautorizat in sectia de terapie intensiva a spitalului de pediatrie si a . continuă pe România Liberă

SUA: Incident armat la un spital de pediatrie din Wiscounsin

Un suspect a fost arestat, joi, dupa un incident armat care a avut loc intr-un spital de pediatrie din statul american Wiscounsin, barbatul fiind ranit dupa ce a fost impuscat de politie, relateaza presa .

Somajul din Statele Unite, in crestere

Rata somajului din Statele Unite a crescut la 7,3% in octombrie, de la 7,2% in septembrie, cand atingea nivelul minim al ultimilor cinci ani, conform datelor oficiale anuntate vineri, care arata insa ca numarul angajatilor din economia americana a sporit cu mult peste estimarile analistilor.

Batrani chinuiti intr-un azil fantoma din Tuzla. Unitatea functiona ilegal si fara personal medical specializat

Ancheta de proportii la un azil de batrani din Tuzla, judetul Constanta. 20 de persoane erau inghesuite si ingrijite de angajati fara specializare medicala. Autoritatile din Tuzla au aflat de existenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )