Libnet.ro
UNICEF

20:00

Incident armat, soldat fara victime, in apropierea unei scoli din SUA

B1 B1,
Incident armat, soldat fara victime, in apropierea unei scoli din SUA

Un barbat a deschis focul, marti, in apropierea unei scoli primare de la periferia orasului american Atlanta, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, relateaza CNN. O persoana a deschis focul, marti, in. continuă pe B1

Incident armat langa o scoala din Statele Unite

Un barbat neidentificat a deschis focul, marti, in apropierea unei scoli de la periferia orasului Atlanta, statul Georgia. Incidentul nu s-a soldat cu victime, relateaza Mediafax, citand surse CNN. Un.

Uniunea Europeana cere demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de tigani din Slovacia

Primaria orasului slovac Kosice a anuntat initierea unei actiuni in justitie impotriva construirii unui zid de beton in apropierea unei comunitati de romi, dupa ce Comisia Europeana a cerut demolarea constructiei, potrivit Mediafax. Zidul a fost construit fara autorizatie de Primaria sectorului Kosice-Zapad, situat la periferie, a explicat primarul orasului Kosice, Richard Rasi, explicand astfel situatia Comisiei Europene.

UE cere demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de romi din Slovacia.

Comisia Europeana a cerut demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de romi din orasul slovac Kosice Zidul a fost construit fara autorizatie de Primaria sectorului Kosice-Zapad, situat la periferie, a explicat primarul orasului Kosice, Richard Rasi. Comisarul UE pentru Educatie si Cultura, Androulla Vassiliou, a cerut distrugerea imediata a zidului din Kosice, denuntand o situatie de segregare etnica. Zidul de beton are lungimea de 30 de metri si inaltimea de doi metri, .

Atac cu bomba la un consulat al Egiptului. Incidentul nu s-a soldat cu victime

Consulatul Egiptului din orasul libian Benghazi a fost vizat de un atac cu bomba, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta serviciile de securitate libiene, citate de AFP. Un dispozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )