Libnet.ro
UNICEF

23:00

Incident armat langa o scoala din Statele Unite

Antena3 Antena3,
Incident armat langa o scoala din Statele Unite

Un barbat neidentificat a deschis focul, marti, in apropierea unei scoli de la periferia orasului Atlanta, statul Georgia. Incidentul nu s-a soldat cu victime, relateaza Mediafax, citand surse CNN. Un. continuă pe Antena3

O statiune montana din Statele Unite frecventata de celebritati, amenintata de un incediu de amploare

Peste 2. 000 de case din statiunea Sun Valley, Idaho,, unde numeroase staruri de la Hollywood detin proprietati, erau amenintate, luni, de un incendiu de amploare. Potrivit AFP, in jur de 1. 200 de pompieri luptau.

Cel putin opt raniti intr-o explozie produsa la o baza militara din Statele Unite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie care a avut loc marti dimineata intr-o baza a Fortelor Navale americane din statul New Jersey, relateaza presa americana.

Incendiile de vegetatie si inundatiile fac ravagii in Statele Unite

De la vest la sud, Statele Unite se confrunta cu o vreme deosebit de severa. Daca in Idaho pompierii se lupta de doua saptamani cu focarele de incendiu, in Mississippi, locuitorii se confrunta cu inundatii.

Incident armat, soldat fara victime, in apropierea unei scoli din SUA

Un barbat a deschis focul, marti, in apropierea unei scoli primare de la periferia orasului american Atlanta, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, relateaza CNN. O persoana a deschis focul, marti, in.

Michelle Obama crede ca Statele Unite sunt pregatite sa aleaga o femeie presedinte

Prima Doamna a Americii a declarat ca tara sa este pregatita sa aleaga o femeie presedinte, dar s-a ferit sa vorbeasca despre posibilitatea ca Hillary Clinton sa candideze la alegerile din 2016.

SUA au suspendat o parte din ajutorul militar destinat Egiptului

Administratia Obama reprogrameaza unele fonduri destinate Egiptului, in timp ce are loc o revizuire, ceea ce inseamna ca Statele Unite au oprit temporar o parte din ajutorul militar acordat tarii, a declarat un oficial american, citat de CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )