Libnet.ro
UNICEF

09:45

Uniunea Europeana cere demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de tigani din Slovacia

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana cere demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de tigani din Slovacia

Primaria orasului slovac Kosice a anuntat initierea unei actiuni in justitie impotriva construirii unui zid de beton in apropierea unei comunitati de romi, dupa ce Comisia Europeana a cerut demolarea constructiei, potrivit Mediafax. Zidul a fost construit fara autorizatie de Primaria sectorului Kosice-Zapad, situat la periferie, a explicat primarul orasului Kosice, Richard Rasi, explicand astfel situatia Comisiei Europene. continuă pe Hotnews

UE cere demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de romi din Slovacia.

Comisia Europeana a cerut demolarea unui zid construit in apropierea unei comunitati de romi din orasul slovac Kosice Zidul a fost construit fara autorizatie de Primaria sectorului Kosice-Zapad, situat la periferie, a explicat primarul orasului Kosice, Richard Rasi. Comisarul UE pentru Educatie si Cultura, Androulla Vassiliou, a cerut distrugerea imediata a zidului din Kosice, denuntand o situatie de segregare etnica. Zidul de beton are lungimea de 30 de metri si inaltimea de doi metri, .

Rusia avertizeaza Ucraina in legatura cu semnarea unui acord sinucigas cu Uniunea Europeana

Rusia a avertizat duminica Ucraina cu privire la faptul ca, in cazul in care va semna un acord de asociere sinucigas cu Uniunea Europeana, Guvernul de la Moscova isi va inaspri controalele vizand marfurile ucrainene la frontiera dintre cele doua tari, in mijlocul unui conflict comercial cu motivatie politica, transmite AFP.

Uniunea Europeana vs. Uniunea Eurasiatica - Interviu FP Romania

Celebra Oda a Bucuriei a marcat la 1 iulie, la Zagreb, in prezenta a importanti oficiali europeni, intrarea Croatiei in Uniunea Europeana. Dupa cea de-a 7-a extindere de la crearea comunitatii in urma cu 60 de ani, UE are acum 28 de state membre. Despre noi perspective de extindere si posibila rivalitate ce se profileaza cu Uniunea Eurasiatica vorbim in interviul de mai jos cu expertul Stratfor Eugene Chausovsky.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )