Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incident armat in Statele Unite. Un barbat a deschis focul de arma dintr-un apartament in care s-a baricadat

Antena3 Antena3,
Incident armat in Statele Unite. Un barbat a deschis focul de arma dintr-un apartament in care s-a baricadat

Un individ a deschis focul, marti dupa-amiaza, dintr-un apartament in care s-a baricadat, in zona Panama City, in statul american Florida, anunta autoritatile. O persoana a fost ranita si este. continuă pe Antena3

DPA: Politia suspecteaza ca la Saarbrucken a fost vorba de o drama familiala. Un barbat a deschis focul in timpul unei petreceri, intr-o locuinta

Politistii germani suspecteaza ca la Saarbrucken, unde presa locala a scris initial ca un barbat a deschis focul la intamplare intr-o zona din sud-estul orasului, doua persoane murind, a fost vorba de fapt de o drama familiala.

Incident armat in SUA: Un barbat a deschis focul intr-un apartament in care s-a baricadat

Un barbat a deschis focul intr-un apartament din in zona Panama City, in statul american Florida, informeaza CNN. O persoana a fost ranita si a fost transportata la spital, iar atacatorul s-a baricadat.

Incident armat n statul american Florida

Un individ a deschis focul, marti dupa-amiaza, dintr-un apartament in care s-a baricadat, in zona Panama City, in statul american Florida, anunta autoritatile, citate de CNN.

Statele Unite fac presiuni puternice asupra Iranului si risca sa agraveze tensiunile cu Europa

Acordul privind programul nuclear iranian semnat pe 14 iulie 2015 de Teheran si de sase mari puteri ale lumii SUA, Rusia, Marea Britanie, Franta, China si Germania) si din care Statele Unite au decis recent sa se retraga continua sa starneasca disensiuni puternice intre Washington si Teheran, dar si intre Washington si Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )