Libnet.ro
UNICEF

23:15

Incident in Gara de Nord din Bucuresti: un tren privat a depasit parapetul de protectie, iar unul dintre vagoane a deraiat; nu sunt victime

Adevărul Adevărul,
Incident in Gara de Nord din Bucuresti: un tren privat a depasit parapetul de protectie, iar unul dintre vagoane a deraiat; nu sunt victime

Un tren apartinand unui operator privat a depasit, miercuri seara, parapetul de protectie al unui peron din Gara de Nord, iar in urma incidentului unul dintre vagoane a deraiat cu o osie. Primele informatii arata ca nu exista victime, spun reprezentantii CFR. continuă pe Adevărul

Incident in Gara de Nord din Bucuresti: un tren privat a depasit parapetul de protectie, iar unui dintre vagoane a deraiat; nu sunt victime

Un tren apartinand unui operator privat a depasit, miercuri seara, parapetul de protectie al unui peron din Gara de Nord, iar in urma incidentului unul dintre vagoane a deraiat cu o osie. Primele informatii arata ca nu exista victime, spun reprezentantii CFR.

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a fost.

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a.

Primaria Capitalei anunta masuri suplimentare de supraveghere a semafoarelor din Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca a luat masuri suplimentare privind supravegherea semafoarelor din Bucuresti, dupa ce, zilele trecute, acest sistem ar fi fost accesat ilegal de indivizi necunoscuti.

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Ce s-a intamplat a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa.

PROGRAM MALLURI DE ANUL NOU. Ce progam de Anul Nou au mallurile din Bucuresti

Mai multe centre comerciale din Bucuresti vor fi deschise de Anul Nou. insa, trei centre comerciale mari din Capitala vor fi inchise. Mai jos puteti.

VIDEO Problema semafoarelor din Bucuresti. Un caz din 17 Decembrie 2018, nereparat nici la 12 zile dupa reclamatie

Problema semafoarelor din Bucuresti pare sa fi fost recunoscuta public in seara zilei de 29 Decembrie 2018, intr-un anunt oficial prin care Primaria Capitalei reclama accesari ilegale ale sistemului de semaforizare in zilele de 28 si 29 Decembrie. Un caz din 17 Decembrie arata ca problema este veche cel putin de atunci, iar semaforul cu pricina din Piata Constitutiei n-a fost readus la parametri normali de functionare nici la 12 zile dupa reclamatie. Mai mult, in noaptea in care Primaria Capitalei a recunoscut problema semafoarelor din Bucuresti, de la Dispeceratul Integrat de Urgenta al Primariei Capitalei care se ocupa de probleme edilitare, inclusiv semafoare) am primit replica: E o prostie! Semafoarele functioneaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )