Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incident in Parlamentul European in timpul discursului ministrului Justitiei: Tudorel Toader a fost intampinat cu pancarte Rezist (VIDEO)

B1 B1,
Incident in Parlamentul European in timpul discursului ministrului Justitiei: Tudorel Toader a fost intampinat cu pancarte Rezist (VIDEO)

In Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne Comisia LIBE) a Parlamentului European a avut loc miercuri o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania. La aceasta. continuă pe B1

Legea gratierii a fost amanata din nou, la cererea ministrului Justitiei, care doreste adoptarea unui pachet de masuri/ Amandamentul lui Serban Nicolae privind gratierea faptelor de coruptie ramane pe masa

Comisia juridica din Senat a amanat din nou dezbaterea proiectului de lege a gratierii, pana pe 11 aprilie, dupa ce ministrului Justitiei Tudorel Toader, prezent la sedinta, a cerut ca proiectul sa fie amanat pana cand guvernul va putea veni din urma cu alte masuri complementare, intrucat gratierea nu poate fi o solutie singulara, Printre amendamente se numara in continuare si cel prin care se gratiaza faptele de coruptie si abuzul in serviciu al lui Serban Nicolae, desi acesta a declarat ca este dispus sa il retraga, dar doar dupa ce este dezbatut. Ministrul si-a exprimat si nedumerirea legata de prezenta directorului Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor la dezbaterile din comisie, afirmand ca aceasta institutie nu poate depune amendamente. Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sugerat ca ministerul ar putea retrage proiectul, pentru a avea timp suficient sa realizeze pachetul de masuri. Senatul este prima camera sesizata pentru acest proiect, iar termenl de adoptare tacita este 25 aprilie. Vezi aici tabelul cu amendamente care se discuta martiVezi in text principalele declaratii.

Tudorel Toader in Parlamentul European: Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la dezbaterea pe tema democratiei si a justitiei din Romania care are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European, ca Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema, singura problema, in opinia sa, fiind aceea ca a fost adoptata la 10 - 11 seara, ceea ce e nefiresc.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Se reinfiinteaza Institutul de Criminologie, fiind unul dintre instrumentele pe care le vom folosi pentru politicile penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat ca Institutul de Criminologie va fi reinfiintat, ca urmare a unei hotarari de guvern adoptata pe 12 ianuarie 2017.

Tudorel Toader, declaratii sfidatoare la adresa protestatarilor in Parlamentul European: OUG in sine nu a fost o problema, ci cand si cum a fost adoptata

In Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne Comisia LIBE) a Parlamentului European a avut loc miercuri o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania, iar unul dintre.

Romania are in fruntea Parlamentului doi penali: Discurs incredibil in Parlamentul European al lui Gabriel Liiceanu

In Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne Comisia LIBE) a Parlamentului European a avut loc miercuri o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania. in cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )