Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudorel Toader in Parlamentul European: Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader in Parlamentul European: Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la dezbaterea pe tema democratiei si a justitiei din Romania care are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European, ca Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema, singura problema, in opinia sa, fiind aceea ca a fost adoptata la 10 - 11 seara, ceea ce e nefiresc. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, declaratii sfidatoare la adresa protestatarilor in Parlamentul European: OUG in sine nu a fost o problema, ci cand si cum a fost adoptata

In Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne Comisia LIBE) a Parlamentului European a avut loc miercuri o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania, iar unul dintre.

VIDEO. Tudorel Toader, la Bruxelles, despre OUG 13: Ordonanta nu a fost o problema. Problema a fost ca s-a adoptat noaptea.Gabriel Liiceanu: Liviu Dragnea si colegii lui ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut, miercuri, in cadrul unei dezbateri din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, ca problema nu a fost Ordonanta de Urgenta 13, ci faptul ca actul normativ a fost adoptat noaptea. Pe de alta parte, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca Liviu Dragnea si colegii lui din PSD ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile.

LIVE VIDEO. Tudorel Toader, la Bruxelles, despre OUG 13: Ordonanta nu a fost o problema. A fost de procedura. Gabriel Liiceanu: Liviu Dragnea si colegii lui ar face orice pentru a nu intra la puscarie si a-si salva averile

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a fost prezent Bruxelles, acolo unde a vorbit despre OUG13, despre care a spus ca ordonanta nu a fost o problema, cu problema a fost procedura.

Minstrul Justitiei, la Bruxelles: Nu OUG 13 a fost problema, ci faptul ca a fost adoptata noaptea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, in cadrul unei dezbateri din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European ca problema nu a fost Ordonanta de Urgenta 13 prin care erau.

Filosoful Gabriel Liiceanu si jurnalistul Liviu Avram vorbesc in Parlamentul European despre Ordonanta 13/2017

Filosoful Gabriel Liiceanu, si redactorul-sef adjunct al ziarului Adevarul, Liviu Avram, participa astazi la o dezbatere in Parlamentul European pe tema democratiei si a justitiei in Romania dupa scandalul OUG 13/2017 de modificare a codurilor penale. Din partea Guvernului va vorbi ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Incident in Parlamentul European in timpul discursului ministrului Justitiei: Tudorel Toader a fost intampinat cu pancarte Rezist (VIDEO)

In Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne Comisia LIBE) a Parlamentului European a avut loc miercuri o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania. La aceasta.

Tudorel Toader a dovedit in PE ca este ministrul antijustitiei

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru News. ro, ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a dovedit in Parlamentul European ca este, de fapt, ministrul antijustitiei si purtatorul de cuvant al coalitiei PSD-ALDE de salvare a propriilor penali de la varful ei si a coruptilor din randul clientelei, ea sustinand ca omisiunile si declaratiile reprobabile facute in cadrul PE il descalifica pe Toader ca ministru al Justitiei.

Tudorel Toader in Comisia LIBE din PE: Gratierea nu este solutia-miracol care sa rezolve problema supraaglomerarii in penitenciare. Am cerut amanarea proiectului de lege

Gratierea nu este solutia-miracol care sa rezolve in prezent si pe viitor problema supraaglomerarii in penitenciare, a afirmat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la dezbaterea pe tema democratiei si a justitiei din Romania care are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European. El a precizat ca a cerut ieri, in Parlament, amanarea proiectului de lege privind gratierea pentru ca Guvernul sa vina cu masuri complementare.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Se reinfiinteaza Institutul de Criminologie, fiind unul dintre instrumentele pe care le vom folosi pentru politicile penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat ca Institutul de Criminologie va fi reinfiintat, ca urmare a unei hotarari de guvern adoptata pe 12 ianuarie 2017.

Tudorel Toader cere amanarea dezbaterilor privind gratierea

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a venit, astazi, la dezbaterile din Comisia juridica a Senatului privind Legea gratierii, cerand amanarea discutiilor pentru ca Executivul sa vina cu masuri complementare, considerand ca gratierea executarii pedepselor nu reprezinta o solutie miracol, ci trebuie sa faca parte dintr-un pachet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )