Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incident socant intr-un parc din Targu Jiu! Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore

Antena3 Antena3,
Incident socant intr-un parc din Targu Jiu! Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor, potrivit. continuă pe Antena3

Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, in aceasta seara la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor.

FOTO Cum arata noul stadion din Targu Jiu. Arena sportiva va fi una dintre cele mai moderne din tara

Lucrarile la noul stadion din municipiul Targu Jiu se apropie de final. Potrivit autoritatilor locale, noua arena va fi gata in luna iulie.

Fabrica de cablaje auto din Targu Jiu va fi inaugurata peste cateva zile

Fabrica de cablaje auto din municipiul Targu Jiu data in folosinta pana la sarsitul acestei luni. Inaugurarea va avea loc, cel mai probabil, pe data de 28 mai, cand sunt asteptati sa participe si reprezentantii de la varful companiei japoneze Sumitomo.

Marian Negrescu, inlocuit din functia de director al Teatrului Elvira Godeanu

Marian Negrescu va fi inlocuit din functia de director al Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu, dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI, decizie care a ramas definitiva prin hotarare judecatoreasca.

Muzeul de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene

Muzeului de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene, contractele de finantare in valoare de circa 30 milioane lei fiind semnate marti de ministrul Dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene MDRAPFE), Sevil Shhaideh.

Incident socant in curtea unei scoli din judetul Timis! Ce a patit un elev

Incident in judetul Timis, in curtea scolii dinlocalitateaFerendia, comuna Deta. Un copil de 10 ani a fost muscat de un sarpe, potrivit tion. ro. Incidentul s-a petrecut in curtea.

Momente de GROAZA intr-un parc din Targoviste! Un pitbull a atacat un bichon (VIDEO)

Clipele de cosmar au fost surprinse de un fotograf din Targoviste. Incidentul s-a petrecut in zona Parcului Aschiuta. Este vorba despre un pitbull, pe care stapanul il plimba mereu i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )