Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, in aceasta seara la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor. continuă pe Adevărul

Incident socant intr-un parc din Targu Jiu! Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor, potrivit.

Doliu printe politisti: Un ofiter a murit dupa ce a suferit un anevrism (FOTO)

Un ofiter de politie din Miami a murit duminica de anevrism, potrivit Miami Herald. Politistul a patrulat zona Coconut Grove si a fost in serviciul de forta de mai putin de cinci ani. Politia din.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un parapet pe autostrada Sibiu-Orastie, traficul fiind ingreunat

Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce a intrat cu masina intr-un parapet pe autostrada Sibiu-Orastie, in dreptul localitatii Cristian, din judetul Sibiu, informeaza News. ro. Traficul in zona se desfasoara ingreunat, pe banda a doua de circulatie.

Sase ani de inchisoare pentru un fost secretar de stat, opt ani pentru un fost politist in DNA intr-un dosar in care apare si numele firmei Tel Drum

Fostul secretar de stat Valentin Preda Raducu din Ministerul Transporturilor a fost condamnat, luni, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare, in timp ce un fost ofiter de politie judiciara in DNA, Dan Emil Manolachi, a primit opt ani de inchisoare, intr-un dosar de coruptie si divulgare de informatii considerate secret de stat, anunta news. ro. Potrivit anchetatorilor, Manolachi ar fi fotografiat o nota secreta a SRI care viza activitatea firmei Tel Drum si i-ar fi trimis-o fostului secretar de stat.

Cheloo de la Parazitii militeaza pentru legalizarea canabisului, dupa ce a fost condamnat pentru trafic de droguri: Spor la laic-dizlaic

Cheloo de la Parazitii, pe numele sau Catalin Stefan Ion, condamnat saptamana trecuta la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri si la 100 de ore de munca in folosul comunitatii, a inceput sa-si ispaseasca pedeapsa, anuntul fiind facut de artist pe pagina sa de Facebook. In acceasi postare, rapperul militeaza pentru legalizarea cannabisului: Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun si ciroza de la alcool ia sa vedem cati vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului.

VIDEO Real Madrid, noua campioana a Spaniei; Barcelona, victorie cu Eibar dupa ce a fost condusa cu 2-0

Real Madrid a castigat partida disputata pe terenul celor de la Malaga, scor 2-0, in ultima etapa din La Liga, si a castigat titlul de campioana dupa o pauza de cinci ani. Pe Camp Nou, Barcelona fost condusa cu 2-0 de Eibar, insa a reusit sa revina si s-a impus cu 4-2.

FOTO. Cel putin doua persoane au murit, dupa ce doua explozii au avut loc in apropierea unei stati de autobuz

Doua persoane au murit, miercuri, in estul capitalei indoneziene Jakarta, in urma a doua explozii care au avut loc in apropierea unei statii de autobuz.

FOTO. Cel putin doua persoane au murit, dupa ce doua explozii au avut loc in apropierea unei statii de autobuz

Doua persoane au murit, miercuri, in estul capitalei indoneziene Jakarta, in urma a doua explozii care au avut loc in apropierea unei statii de autobuz.

O noua tragedie in Marea Mediterana: Zeci de migranti au murit dupa ce au cazut dintr-o ambarcatiune supraincarcata

Cateva zeci de migranti au murit miercuri, dupa ce au cazut dintr-o ambarcatiune de lemn supraincarcata, in largul Libiei, informeaza The Guardian. Informatiile privind numarul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )