Libnet.ro
UNICEF

16:00

Incidente la protestele fata de proiectul Rosia Montana. Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Antena3 Antena3,
Incidente la protestele fata de proiectul Rosia Montana. Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Mai multe persoane care protesteaza, duminica seara, la Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana s-au imbrancit cu jandarmii care au fost folosit spray lacrimogen, informeaza Mediafax. Prot. continuă pe Antena3

Protestatarii fata de proiectul Rosia Montana, audiati in comisia speciala

Reprezentantii protestatarilor fata de proiectul Rosia Montana s-au intalnit joi seara cu membrii comisiei parlamentare. La intalnire participa 15 reprezentanti ai celor care protesteaza fata de.

Protest inedit astazi, la Sibiu, fata de proiectul Rosia Montana 1.000 de umbrele pentru o Rosie

Sibienii care sunt impotriva demararii exploatarii miniere de la Rosia Montana sunt asteptati astazi la un protest inedit. Participantii sunt rugati sa vina la protest cu cate o umbrela, indiferent de vremea de afara, pentru a demonstra astfel ca vor continua actiunile chiar daca vin ploile si coboara mercurul din termometre.

Basescu: Proiectul Rosia Montana va afecta mediul, care nu se va reface

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la ProTV, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca proiectul Rosia Montana va afecta mediul si ca mediul nu va fi refacut de investitor, in urma exploatarii, asa cum a fost.

Open Society Foundations 'raspunde falselor declaratii privind proiectul Rosia Montana' si legaturile lui Soros

Speculatiile recente din Romania privind o potentiala conexiune intre proiectul minier de la Rosia Montana si George Soros este nefondata si incorecta, subliniaza oficialii organizatiei Open Society Foundations OSF), entitate fondata.

Protest inedit astazi, la Sibiu, vizavi de proiectul Rosia Montana 1.000 de umbrele pentru o Rosie

Sibienii care sunt impotriva demararii exploatarii miniere de la Rosia Montana sunt asteptati astazi la un protest inedit. Participantii sunt rugati sa vina la protest cu cate o umbrela, indiferent de vremea de afara, pentru a demonstra astfel ca vor continua actiunile chiar daca vin ploile si coboara mercurul din termometre.

FOTO Fost parlamentar PDL, huiduit si alungat de la un miting de protest fata de proiectul Rosia Montana

Fostul deputat PDL Corneliu Olar a fost huiduit si alungat de la mitingul organizat duminica in orasul Cimpeni fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Sutele de manifestanti i-au reclamat intentiile de confiscare politica a protestului.

Victor Ponta, despre protestatarii fata de proiectul de la Rosia Montana: Am tot respectul pentru noul curent ecologist, chiar daca nu-l inteleg intotdeauna

Premierul Victor Ponta a facut, astazi, la Bistrita, cateva afirmatii despre cei care protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Acesta a spus ca are tot respectul si toata dragostea pentru noul curent ecologist, chiar daca nu il intelege intotdeauna.

ROSIA MONTANA. VIDEO. Protestatarii din Capitala au ocupat Piata Universitatii. ...

UPDATE: Protestul fata de proiectul minier Rosia Montana desfasurat duminica seara in Capitala s-a incheiat in jurul orei 23. 00, fara incidente, circulatia rutiera in Piata Universitatii fiind reluata, informeaza Mediafax. Citeste si Londra: Sute de romani au protestat fata de proiectul minier Rosia Montana ---- Cateva sute de persoane au ramas sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde circulatia a fost reluata pe sensurile .

LIVE TEXT VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Circa 5.000 de manifestanti au ajuns in Piata Universitatii: Daca va pasa, iesiti din casa!

Duminica are loc un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Protestatarii au plecat din cartierul Titan spre Piata Universitatii in jur de ora 18. 00, pe o ploaie rece care a diminuat simtitor numarul celor iesiti sa ceara oprirea exploatarii aurifere de la Rosia Montana. Manifestantii au cerut in permanenta oprirea proiectului de la Rosia Montana, fara a cere demisia premierului sau a ministrilor implicati in dosar. ----------------------------Ora 20:35: Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii. Coloana se intinde pe un sens de circulatie aproape de la Piata Unirii pana la Piata Universitatii. Potrivit estimarilor reporterului Hotnews. ro, sunt intre 4. 000 si 5. 000 de persoane. Cifra exacta este greu de precizat in conditiile in care autoritatile nu dau nicio informatie clara. Ora 20:26: In fata coloanei de protestatari se afla circa 8-10 persoane care striga Jos Basescu, lupta Voiculescu. In fata lor filmeaza carul Antenei 3. Ora 20:19: Peste 3. 000 de persoane la marsul de protest. Manifestantii au ajuns in Piata Unirii. Ora 20:11: Protestatarii au ajuns pe Bulevadrul Corneliu Coposu, in apropiere de Piata Unirii, si se indreapta spre Piata Universitatii. Persoanele care locuiesc in blocurile care s-au aflat pe traseul marsului s-au aratat solidare cu protestatarii, iesind la ferestre si batand din palme sau scandand impreuna cu acestia. Ora 19:50: Numarul manifestantilor a crescut la 2. Protestatarii sunt aproape de Piata Universitatii, pe strada Delea Noua. Ei au avut de parcurs aproape 8 kilometri intre cartierul Titan, de unde au pornit in mars, si Piata Universitatii. In Bucuresti ploua in continuare si este foarte frig - sunt 12 grade Celsius. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Circa 5.000 de manifestanti in Piata Universitatii: Daca va pasa, iesiti din casa!

Duminica are loc un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Protestatarii au plecat din cartierul Titan spre Piata Universitatii in jur de ora 18. 00, pe o ploaie rece care a diminuat simtitor numarul celor iesiti sa ceara oprirea exploatarii aurifere de la Rosia Montana. Manifestantii au cerut in permanenta oprirea proiectului de la Rosia Montana, fara a cere demisia premierului sau a ministrilor implicati in dosar. ----------------------------Ora 21:20: Mai putin de 1. 000 de protestatari mai sunt la aceasta ora in Piata Universitatii. Ora 21:10: Circulatia care fusese blocata pe un sens al Bulevardului Nicolae Balcescu s-a deblocat. In Piata Universitatii au mai ramas circa 1. 500 de manifestanti. Ora 21:03: Protestatarii s-au strans in rondul de la Universitate si pe Bulevardul Nicolae Balcescu. Lumea a inceput sa plece, au mai ramas sub 3. 000 de oameni si numarul lor continua sa scada. Se scandeaza Demisia! si Uniti salvam Rosia Montana!. Ora 20:35: Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii. Coloana se intinde pe un sens de circulatie aproape de la Piata Unirii pana la Piata Universitatii. Potrivit estimarilor reporterului Hotnews. ro, sunt intre 4. 000 si 5. 000 de persoane. Cifra exacta este greu de precizat in conditiile in care autoritatile nu dau nicio informatie clara. Ora 20:26: In fata coloanei de protestatari se afla circa 8-10 persoane care striga Jos Basescu, lupta Voiculescu. In fata lor filmeaza carul Antenei 3. Ora 20:19: Peste 3. 000 de persoane la marsul de protest. Manifestantii au ajuns in Piata Unirii. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )