Libnet.ro
UNICEF

10:30

INCREDIBIL! A fost prinsa la volan cu o alcoolemie ENORMA. Este vorba chiar de

B1 B1,
INCREDIBIL! A fost prinsa la volan cu o alcoolemie ENORMA. Este vorba chiar de

O tanara din localitatea Targu Carbunesti, judetul Gorj, in varsta de 27 de ani, a fost prinsa de autoritati cu o alcoolemie record in timp ce se afla la volan. Fata, aflata intr-o stare avansata de. continuă pe B1

Tanara prinsa la volan cu o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur in aerul expirat

O tanara de 27 de ani, din localitatea Targu Carbunesti, a fost prinsa de politisti cu o alcoolemie record in timp ce se afla la volan.

Tanara prinsa la volan cu o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

O tanara de 27 de ani, din localitatea Targu Carbunesti, a fost prinsa de politisti cu o alcoolemie record in timp ce se afla la volan.

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, audiat timp de cteva ore la DNA: Am fost chemat n calitate de martor, plec n calitate de martor / El refuza sa spuna despre ce dosar este vorba

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat timp de mai multe ore, ca a fost chemat in calitate de martor si pleaca tot in calitate de martor. El a refuzat sa raspunda intrebarilor repetate ale jurnalistilor legate de dosarul in care a fost audiat, spunand ca nu poate face declaratii pentru ca este un dosar in curs.

Momente de cotitura in viata Andreei Marin: Zana Surprizelor a izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin, in lacrimi dupa anuntul problemelor de sanatate. in weekend, vedeta a solicitat ajutorul medicilor, a facut un control amanuntit la inima. Se pare ca lucrurile au fost destul de delicate,.

TRAGEDIE FARA MARGINI in showbiz! Din pacate, este vorba despre Giani din LAS FIERBINTI. Anuntul medicilor

Constantin Dita este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania. Giani a devenit cunoscut dupa ce a aparut in serialul Las Fierbinti. Din pacate, in urma cu cateva luni, actorul s-a confruntat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )