Libnet.ro
UNICEF

23:45

Incredibila Simona! Halep este prima jucatoare din Romania care ajunge in finala turneului de la Wimbledon!

Adevărul Adevărul,
Incredibila Simona! Halep este prima jucatoare din Romania care ajunge in finala turneului de la Wimbledon!

Jucatoarea din Constanta continua sa atinga borne nemaintalnite in tenisul romanesc, dupa victoria din semifinale cu Elina Svitolina, 6-1, 6-3, si calificarea in premiera in ultimul act al turneului de la Londra. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc pentru un loc in finala de la Wimbledon.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

Ce cota are Simona Halep la castigarea trofeului de la Wimbledon

Simona Halep este in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni azi, pe chienzoaica Shuai Zhang.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. A saptea semifinala pentru sportiva din Romania

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolinaeste prima semifinala a zilei de laWimbledonsi se va desfasura, azi, incepand cu ora 15:00, pe Teren.

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )