Libnet.ro
UNICEF

22:00

INDAGRA 2015. Ce veti putea vedea la cel mai mare targ agricol si de industrie alimentara, ajuns la cea de-a 20-a editie

Adevărul Adevărul,
INDAGRA 2015. Ce veti putea vedea la cel mai mare targ agricol si de industrie alimentara, ajuns la cea de-a 20-a editie

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA 2015, organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se va desfasura in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2015, atat in interior cat si pe platformele exterioare. continuă pe Adevărul

Pretul zincului, in cel mai mare avans din 1989

Cotatia futures a zincului a inregistrat, vineri, la Bursa Metalelor din Londra, cea mai mare crestere din 1989 pana in prezent, dupa ce Glencore Plc, cel mai mare producator mondial de profil, a anuntat ca isi reduce productia din domeniu cu aproximativ o treime.

Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata

Archos GranitePhone ar putea reprezenta un rival important pentru Blackphone in viitorul apropiat. Cand vine vorba de securitate,unul dintre telefoanele care au atras atentia tuturor in ultimul timp a fost Blackphone 2. Dispozitivul esteconstruit in jurul unui display Full HD de 5,5 inci. Lista de specificatii includeun Snapdragon 615 de la Qualcomm, 3GB RAM si [] Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Exemplu pentru Posta Romana? Italia a inceput procesul de privatizare al oficiului national de posta, cel mai mare din ultimii 16 ani

Italia a inceput oficial, de luni, cel mai mare proces de privatizare din ultimele doua decenii, urmand a ceda aproape 40% din actiunile Poste Italiane, relateaza AFP.

Cel mai mare concert retro al anului unde ii puteti auzi pe Lou Bega si La Bouche

Transylvania MusicEvent ii aduce la Sala Polivalenta Cluj, pe 23 octombrie, de la ora 2100, pe artistii care au definit muzica anilor 90: Lou Bega, La Bouche, Captain Jack, Down Low, Bomfunk MC S. Pretul biletelor este de la 49 la 200 de lei.

Constructiile au crescut cu 11,1% in primele 8 luni, cele ingineresti avand avansul cel mai mare

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primele opt luni cu 11%, ca serie bruta, dupa ce constructiile ingineresti au avut un avans de 14,9%, cladirile nerezidentiale de 8,7%, in timp ce constructiile de locuinte au inregistrat o urcare cu 2,6%,.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Stim deja ca tehnologia, desi ne face vietile considerabil mai usoare, reprezinta si un potential pericol pentru functionarea optima a creierului. Folosirea computerelor si a motoarelor de cautare slabeste memoria, potrivit unui studiu al companiei de securitate online Kaspersky Lab, care arata ca multe persoane se bazeaza pe calculatoare, in loc sa memoreze informatiile. Aceasta [] Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

Dell cumpara EMC pentru 67 de miliarde de dolari, cea mai mare achizitie din istoria IT

Gigantul american Dell, al treilea producator mondial de calculatoare, va prelua compania de stocare a datelor EMC Corp pentru 67 de miliarde de dolari, au anuntat luni Michael Dell si directorul general al EMC, Joe Tucci, achizitia fiind cea mai mare din istoria sectorului tehnologic, scrie MarketWatch.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3195 seconds )