Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Playtech Playtech,
Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Stim deja ca tehnologia, desi ne face vietile considerabil mai usoare, reprezinta si un potential pericol pentru functionarea optima a creierului. Folosirea computerelor si a motoarelor de cautare slabeste memoria, potrivit unui studiu al companiei de securitate online Kaspersky Lab, care arata ca multe persoane se bazeaza pe calculatoare, in loc sa memoreze informatiile. Aceasta [] Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Din 9 octombrie avem un nou film despre Steve Jobs. Totusi, este cel mai controversat, laudat si detestat de pana acum.

Pretul zincului, in cel mai mare avans din 1989

Cotatia futures a zincului a inregistrat, vineri, la Bursa Metalelor din Londra, cea mai mare crestere din 1989 pana in prezent, dupa ce Glencore Plc, cel mai mare producator mondial de profil, a anuntat ca isi reduce productia din domeniu cu aproximativ o treime.

Gabriel Sandu, audiat in dosarul licentelor Microsoft:Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca perioada in care s-au desfasurat faptele de care este acuzat de procurorii DNA a fost cea mai proasta din viata sa si si-a exprimat regretul in ceea ce priveste activitatea sa ca ministru, transmite Agerpres.

VIDEO Cel mai onest jurnalist (satira)

Videoclipul, realizat sub forma unei satire, este facut de comediantul britanic Jonathan Pie, care spune fara nicio ezitare ceea ce gandeste despre cele mai actuale subiecte de stiri.

Primul termen in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu: Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

La inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) se judeca, luni, primul termen din dosarul Microsoft, in care sunt trimisi in judecata Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru Niro si Gheorghe Stefan Pinalti.

Turcia, in doliu dupa cel mai sangeros atentat din istorie

Turcia tine trei zile de doliu national, dupa dublul atentat comis sambata la Ankara, soldat cu cel putin 96 de morti. Atacul a avut loc in timp ce numeroase persoane se adunasera in fata garii pentru a participa la o manifestatie in Piata Sihhiye, din apropiere.

Bancul zilei: Cel mai indurerat sot de pe pamant

Un autobuz plin cu femei a fost implicat intr-un teribil accident fara supravietuitori. La locul accidentului s-a format un adevarat altar de flori si lumanari aduse de sotii femeilor decedate. Barbatii si-au jelit femeile o saptamana intreaga. Dupa doua saptamani, unul singur mai statea in genunchi plangand indurerat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )