Libnet.ro
UNICEF

13:45

India: Un tanar a murit, dupa ce a incercat sa-si faca un selfie in apropierea unei cascade (VIDEO)

B1 B1,
India: Un tanar a murit, dupa ce a incercat sa-si faca un selfie in apropierea unei cascade (VIDEO)

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a murit, dupa ce a incercat sa-si faca un selfie la un cunoscut punct de atractie din India, acesta prabusindu-se de pe o stanca. Prietenii baiatului l-ar fi convins s. continuă pe B1

Accident cumplit in Arad: Un barbat a murit dupa ce a fost izbit violent de masina pe o trecere de pietoni, fiind proiectat la 30 de metri

Un barbat de 44 de ani a murit dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, a fost lovit violent de un autoturism pe o trecere de pietoni situata in fata unei scoli din centrul orasului Arad. Barbatul a fost.

Macron, lectie pentru un tanar care a incercat sa il ia la misto: Poti face pe imbecilul, dar azi se canta Marseilleza. imi spui domnule presedinte al Republicii sau domnule! (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a pus la un punct, intr-un mod extrem de diplomatic, un tanar care a vrut sa faca misto de el la finalul comemorarii Apelului de la 18 iunie 1940 al lui de Charles de Gaulle,.

Accident feroviar in Londra. Mai multe persoaneau murit dupa ce au fost lovite de un tren

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost lovite de un tren, luni dimineata, in sudul Londrei, cauzele producerii accidentului nefiind inca elucidate, potrivit Reuters. Politia rutiera britanica a.

Tragedie in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost luat de viitura cu tot cu pod

Un barbat a murit la Valcea, dupa ce a fost luat de viitura cu tot cu pod, de langa casa, la Jiblea Veche - Calimanesti. Familia n-a banuit nimic, cu atat mai mult cu cat omul era asteptat de un vecin.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )