Libnet.ro
UNICEF

20:16

Accident feroviar in Londra. Mai multe persoaneau murit dupa ce au fost lovite de un tren

Antena3 Antena3,
Accident feroviar in Londra. Mai multe persoaneau murit dupa ce au fost lovite de un tren

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost lovite de un tren, luni dimineata, in sudul Londrei, cauzele producerii accidentului nefiind inca elucidate, potrivit Reuters. Politia rutiera britanica a. continuă pe Antena3

Moarte INEXPLICABILA la LONDRA! Mai multe persoane au fost lovite de tren

Trei persoane au murit, dupa ce au fost lovite de un tren in sudul Londrei. Politia britanica de transport BTP) a descris moartea de la statia Loughborough Junction drept inexplicabila. O investigatie a.

Accident cumplit in Arad: Un barbat a murit dupa ce a fost izbit violent de masina pe o trecere de pietoni, fiind proiectat la 30 de metri

Un barbat de 44 de ani a murit dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, a fost lovit violent de un autoturism pe o trecere de pietoni situata in fata unei scoli din centrul orasului Arad. Barbatul a fost.

India: Un tanar a murit, dupa ce a incercat sa-si faca un selfie in apropierea unei cascade (VIDEO)

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a murit, dupa ce a incercat sa-si faca un selfie la un cunoscut punct de atractie din India, acesta prabusindu-se de pe o stanca. Prietenii baiatului l-ar fi convins s.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

Muncea in gradina cand la un moment dat a dat peste mai multe oua minuscule. Cand s-a apropiat, unul era crapat. A inlemnit cand a vazut ce creatura a iesit

Un barbat din Hawaiia gasit in gradina sa mai multe oua de dimiensiuni micisi a avut ocazia unica sa asiste chiar la nasterea uneia dintre creaturi. Omulmuncea in gradina cand a.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

VIDEO Ploaia a facut ravagii in Dolj. Culturile au fost distruse, iar mai multe case au fost inundate: A fost moarte de om

Ploaia de aseara a fost devastatoare pentru orasul Filiasi si localitatea doljeana Racari, culturile au fost distruse, iar mai multe case au fost inundate. Oamenii sunt disperati si nu stiu ce o sa faca in cazul in care si astazi vor mai cadea precipitatii.

Un nou director la Romgaz: Adrian Volintiru, fost sef n mai multe companii private sau de stat

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi numirea lui Adrian Volintiru in functia de director general interimar al companiei, pe o perioada de 4 luni, in locul lui Corin Cindrea, care, la randul sau, a fost interimar. De circa jumatate de an, Romgaz, la fel ca majoritatea companiilor de stat, este condusa de manageri interimari, in conditiile in care sunt blocate procedurile de selectie in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Noul director general al Romgaz a detinut functii de conducere la mai multe companii, atat de stat, cat si private.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )