Libnet.ro
UNICEF

23:30

Indian Wells A doua tinerete: Federer, victorie categorica in fata lui Nadal

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells A doua tinerete: Federer, victorie categorica in fata lui Nadal

Magicianul Federer pare sa fi renascut dupa triumful de la Australian Open. Elvetianul a trecut fara probleme in optimile de la IW de marele sau rival, Rafael Nadal, scor 6-2, 6-3 si va juca in sferturi impotriva lui Kyrgios. continuă pe Hotnews

A doua tinerete: Federer, victorie categorica in fata lui Nadal

Roger Federer pare sa fi renascut din nou dupa triumful sau fabulos de la Australian Open. Elvetianul a trecut cu succes in optimile turneului Indian Wells de marele sau rival, Rafael Nadal, scor 6-2, 6-3 si.

Indian Wells: Rafael Nadal si Novak Djokovic, eliminati in optimi (Rezultate complete)

Dupa succesul din finala de la Australian Open, Roger Federer nu i-a lasat nicio sansa lui Rafael Nadal in cel de-al 36-lea meci direct. Elvetianul s-a impus categoric, scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Masters de la Indian Wells. Novak Djokovic a fost inca o data oprit de Nick Kyrgios, australianul reusind a doua sa victorie in fata numarului doi mondial din tot atatea partide disputate.

VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

O parte din capii de serie si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in turul trei al turneului Masters de la Indian Wells: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer continuand competitia californiana. Cap de serie numarul sase, Marin Cilic a fost invins de Taylor Fritz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

Ciocnirea titanilor la noapte la Indian Wells. Un nou episod al duelului Roger Federer - Rafael Nadal

Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in optimile turneului de la Indian Wells, la noapte, incepand cu ora 2.

VIDEO Indian Wells (f): Simona Halep si Agnieszka Radwanska, invinsele zilei pe tabloul feminin de simplu

Simona Halep cap de serie numarul patru) si Agnieszka Radwanska favorita sase) au fost oferit surprizele neplacute ale zilei de la Indian Wells, cele doua parasind competitia inca din turul trei. Kristina Mladenovic si Peng Shuai le-au trimis acasa pe doua din favoritele la castigarea trofeului. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Indian Wells.

Indian Wells: Djokovic a fost eliminat de Kyrgios in optimi/ Criza prelungita a sarbului

Novak Djokovic, numarul doi mondial, a fost eliminat in optimi la Indian Wells de australianul Nick Kyrgios, locul 16 mondial, in doua seturi, scor 6-4 si 7-6 7-3 in tiebreak). Copilul problema al tenisului mare a fost jucatorul mai agresiv, a servit mai bine, sarbul parand ca nu a depasit perioada mai grea pe care o traverseaza, in ciuda declaratiilor optimiste.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Irina Begu si Karolina Pliskova, de la Indian Wells. Romanca a avut trei mingi de set dar a pierdut la tie-break

Aventura irinei Begu la Indian Wells aluat sfarsit in turul al treilea, dar jucatoarea noastra n-a facut deloc un meci rau in fata Karolinei Pliskova.

Indian Wells: Angelique Kerber, eliminata in optimi de Elena Vesnina

Angelique Kerber, jucatoare care incepand de saptamana viitoare va reveni pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in optimi, germanca fiind invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Elena Vesnina Rusia - locul 15 WTA).

Irina Begu a fost eliminata in turul trei al turneului de la Indian Wells

Irina Begu a fost invinsa de Karolina Pliskova cu scorul 6-4, 7-62), in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, informeaza Hotnews. A treia favorita a intrecerii a avut nevoie de doua.

Irina Begu a fost invinsa greu de Karolina Pliskova la Indian Wells

Irina Begu a parasit turneul de la Indian Wells, fiind invinsa in turul al treilea de cehoaica Karolina Pliskova, a doua favorita a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )