Libnet.ro
UNICEF

22:31

Indian Wells: Angelique Kerber, eliminata in optimi de Elena Vesnina

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Angelique Kerber, eliminata in optimi de Elena Vesnina

Angelique Kerber, jucatoare care incepand de saptamana viitoare va reveni pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in optimi, germanca fiind invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Elena Vesnina Rusia - locul 15 WTA). continuă pe Hotnews

Indian Wells (f): Victorii pentru Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska si Venus Williams (Rezultatele zilei)

Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Venus Williams si Madison Keys au obtinut calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce au castigat partidele disputate duminica. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate duminica in turul II.

Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, sunt in optimi la Indian Wells

Romania are doi reprezentanti in competitia de dublu, de la Indian Wells, care se desfasoara zilele acestea in California.

Cad capete la Indian Wells. Principala favorita a turneului a fost eliminata

Dupa Simona Halep si Agnieska Radwanska, care au parasit turneul de la Indian Wells, in turul al treilea, alt nume mare a fost eliminat.

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 al turneului Indian Wells. Halep: Dupa primul set, n-am mai avut forta in picioare

Tenismena Simona Halep, locul patru in clasamentul mondial, a fost infranta de frantuzoaica Kristina Mladenovic locul 26 WTA), scor 3-6, 3-6, in turul trei al turneului de la Indian Wells.

Halep nu e singura. O alta jucatoare de top a fost eliminata la Indian Wells

Turneul de la Indian Wells continua zilele acestea, dar din pacate prezenta romaneasca in cadrul lui s-a subtiat considerabil.

Irina Begu a fost eliminata in turul trei al turneului de la Indian Wells

Irina Begu a fost invinsa de Karolina Pliskova cu scorul 6-4, 7-62), in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, informeaza Hotnews. A treia favorita a intrecerii a avut nevoie de doua.

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells, potrivit News. ro.

infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata inca din turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, Statele Unite. Jucatoarea de tenis din Romania a fost invinsa cu 3-6 3-6 de catre frantuzoaica Kiki.

VIDEO Indian Wells (f): Simona Halep si Agnieszka Radwanska, invinsele zilei pe tabloul feminin de simplu

Simona Halep cap de serie numarul patru) si Agnieszka Radwanska favorita sase) au fost oferit surprizele neplacute ale zilei de la Indian Wells, cele doua parasind competitia inca din turul trei. Kristina Mladenovic si Peng Shuai le-au trimis acasa pe doua din favoritele la castigarea trofeului. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Indian Wells.

VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

O parte din capii de serie si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in turul trei al turneului Masters de la Indian Wells: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer continuand competitia californiana. Cap de serie numarul sase, Marin Cilic a fost invins de Taylor Fritz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )