Libnet.ro
UNICEF

10:15

Indian Wells: Novak Djokovic vs Roger Federer in finala

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Novak Djokovic vs Roger Federer in finala

Novak Djokovic favorit doi) s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells, jucatorul din Serbia trecand in trei seturi de John Isner 7-5, 6-7, 6-1). In marea finala, Nole se va duela cu Roger Federer l-a invins pe Alexandr Dolgopolov 6-3,6-1). continuă pe Hotnews

Novak Djokovici si Roger Federer vor disputa finala Indian Wells

Tenismenii Novak Djokovici, locul 2 ATP, si Roger Federer, locul 8 ATP, se vor afla, duminica, pentru a 33-a oara fata in fata scor 15-17 in acest moment), in finala turneului de 1. 000 de puncte de la Indian.

Simona Halep a ratat calificarea in finala WTA de la Indian Wells

Simona Halep a ratat in aceasta dimineata calificarea in finala turneului WTA de la Indian Wells, dupa ce a pierdut meciul cu poloneza Aniesca Radvanska cu 2 - 0 la seturi, 6-3 si 6-4. De jucatoarea.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Indian Wells

Jucatoarea romanca de tenis, Simona Halep, locul sapte mondial, a fost invinsa, sambata, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul trei WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, in cadrul semifinalei turneului de la Indian Wells.

Posibile adversare pentru Simona Halep in finala de la Indian Wells

Simona Halep va juca in aceasta noapte, in jurul orei 03. 30, in direct la Dolcesport, semifinala turneului de la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska (03:30) in semifinalele competitiei

Simona Halep o va intalni pe Agnieszka Radwanska in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells. Meciul va avea loc in noaptea de vineri spre sambata, dar nu mai devreme de 03:30. In cazul unei victorii, Halep va ajunge in finala si va avea sansa sa castige cel mai important titlu din cariera sa de pana acum. Meciul Simonei va transmis de catre DolceSport 1 incepand cu ora 03:30.

RECORD: Halep este numarul 5 mondial! Semifinala cu Radwanska la Indian Wells.

UPDATE: Dupa calificarea in semifinale, la Indian Wells, Simona Halep si-a asigurat locul 5 mondial, incepand cu data de 16 martie. In semifinale ea o va intalni pe Radwanska, din Polonia, a doua favorita a competitiei. Principala contracandidata a Simonei din cursa pentru locul 5 mondial, Jankovic, a pierdut sfertul de finala impotriva polonezei Radwanska, conditia pentru a avansa pe aceasta pozitie fiind calificarea ei in semifinale. Astfel Simona este numarul 5 mondial, cea mai inalta .

Simona Halep invinsa in semifinale la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep s-a lovit ca de un zid de poloneza Agnieszka Radwanska, vineri noapte live text pe Onlinesport. ro de la 3:40, in semifinalele puternicului turneu de la Indian Wells.

Halep in semifinale la Indian Wells

Simona Halep a devenit prima jucatoare din Romania care va juca in semifinalele puternicului turneu de la Indian Wells dupa Irina Spirlea in 1997. Halep o va intalni in semifinala de vineri sera pe invingatoarea dintre Radwanska si Jankovic.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Halep va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Pentru parcrusul ei la Indian Wells Halep a primit un cec de 225. 000 de dolari. Simona Halep, a sasea favorita a competitiei, a fost dominata de Radwanska, numarul 3 mondial, poloneza luandu-si revansa dupa ce a pierdut in .

Simona Halep a fost eliminata de Agnieszka Radwanska in semifinalele turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-4, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )