Libnet.ro
UNICEF

10:30

Va fi infiintat Serviciul voluntar de pompieri in cadrul Primariei Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Va fi infiintat Serviciul voluntar de pompieri in cadrul Primariei Targu Jiu

Conducerea Primariei municipiului Targu-Jiu va infiinta un serviciu de pompieri voluntari, care va sprijini unitatile profesioniste din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj. continuă pe Adevărul

Va fi infiinsat Serviciul voluntar de pompieri in cadrul Primariei Targu Jiu

Conducerea Primariei municipiului Targu-Jiu va infiinta un serviciu de pompieri voluntari, care va sprijini unitatile profesioniste din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj.

Se reiau lucrarile de restaurare a sediului Primariei Targu Jiu. Fatada trebuie terminata intr-o luna pentru a nu afecta impodobirea

Lucrarile de renovare a sediului Primariei Targu Jiu se vor relua dupa o pauza de aproximativ doua luni, ca urmare a unei anchete penale.

FOTO Autospeciala cu scara de interventie la peste 30 de metri, donata de francezii din Forbach municipiului Targu Jiu

O autospeciala marca Mercedes pentru interventii la inaltime a fost donata astazi Serviciului pentru Situatii de Urgenta dinn cadrul Primariei Targu Jiu.

VIDEO Moment de reculegere in sedinta Consiliului Local Targu Jiu, in memoria fostului viceprimar Roman Barbuti

Consilierii municipal si conducerea Primariei Targu Jiu au tinut un moment de reculegere in memoria fostului viceprimar al orasului, Roman Barbuti, care ocupa in prezent postul de consilier local.

Transport in comun in municipiul Targu Jiu de 37 milioane de euro

Autobuzele si troleibuzele in care ploua efectiv sau sunt adevarate frigidere, care circula in prezent pe strazile din Targu Jiu, vor deveni istorie. Primaria Targu Jiu este pe cale sa obtina 37 de milioane de euro printr-un proiect cu finantare europeana.

Bunicii bebelusului care a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu vor face plangeri

Bunicii bebelusului care a murit ieri dimineata in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu au depus o plangere la Colegiul Medicilor si la conducerea Spitalului.

140.000 de lei pentru pregatirea sarbatorilor de iarna in Targu Jiu

Consiliul Local al municipiului Targu Jiu a alocat suma de 140. 000 de lei pentru pregatirea sarbatorilor de iarna.

Caz tragic in spitalul din Targu Jiu, dupa ce un bebelus a murit. Parintii copilului sunt minori: mama 14 ani, tatal 16 ani

Un baietel in varsta de aproximativ o luna, internat de o saptamana in Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu, a murit in aceasta dimineata. Parintii copilasului sunt minori si traiesc in comuna Baia de Fier.

Pandurii Targu Jiu, in sferturile Cupei Romaniei

Pandurii Targu-Jiu s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, Otelul Galati. A fost 3-2 pentru Panduri, dupa prelungiri.

Pandurii Targu Jiu a invins Otelul Galati si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 dupa prelungiri, echipa Otelul Galati, in optimile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )