Libnet.ro
UNICEF

09:15

Inflatia din Marea Britanie creste peste asteptari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia din Marea Britanie creste peste asteptari

Inflatia din Marea Britanie a crescut peste asteptari luna trecuta, consemnand cel mai important ritm de avans din ianuarie pana in prezent. in conditiile date, investitorii speculeaza ca Banca Angliei ar putea majora dobanzile, in cateva luni. continuă pe Ziarul Bursa

Daily Mail publica un reportaj despre un roman de etnie roma din Marea Britanie: Vreau sa fac 40.000 de lire cu tot cu ajutoare sociale. Daca nu voi avea de mancare, voi merge sa fur

Tabloidul britanic Daily Mail publica luni un reportaj cu povestea unui roman de etnie roma care a venit sa munceasca in Marea Britanie si care spune ca are nevoie de 40. 000 de lire pentru familia sa, suma pe care spera sa o obtina intr-un an sau doi.

Imigrantii care vor folosi sistemul public de sanatate din Marea Britanie vor fi taxati cu 125% din valoarea tratamentului

Jeremy Hunt, ministrul Sanatatii al Marii Britanii, a anuntat astazi ca persoanele din alte tari comunitare care vor folosi sistemul public de sanatate britanic vor fi suprataxate, suportand 125% din valoarea tratamentului. Masura face parte din planul Londrei de a combate turismul social, adica fenomenul imigrantilor care vin in Regatul Unit pentru a profita de sistemul de ajutoare sociale si cel de sanatate.

Mame din alte culturi: Iulia Knight, Marea Britanie

Iulia este genul de femeie-prietena pe viata: daca ai cunoscut-o nu o poti uita si mereu sare in ajutor. Pana sa plece din tara, acum aproape patru ani, o intalneam la toate festivalurile, era la curent cu tot ce misca in oras, mereu o prezenta tonica. De jumatate de an e mama lui Thomas si locuieste impreuna cu sotul ei in Marea Britanie. E mai fericita decat oricand. Si-a gasit locul.

Arestari masive in Marea Britanie: 660 de medici, profesori si asistenti sociali, retinuti pentru pedofilie

O operatiunea fara precedent a politiei britanice s-a finalizat cu arestarea a 660 de pedofili, intre care medici, profesori, asistenti sociali, lideri de cercetasi, dar si fosti ofiteri de politie, informeaza presa britanica citand Agentia Nationala impotriva Criminalitatii din Regat.

Un ziar britanic riposteaza dupa ce Google a eliminat din cautari link-ul catre un articol despre trei infractori foarte periculosi

Din Marea Britanie vine inca o dovada ca eliminarea unor rezultate din Google, conform deciziei dreptului la uitare este extrem de controversata. Un ziar din orasul englez Bolton spune ca a fost notificat ca din rezultatele cautarii a fost eliminat un articol despre trimiterea la inchisoare a trei persoane care au ranit grav intr-un club trei soldati. Cazul a fost extrem de grav si e inadmisibil sa se doreasca ascunderea unor astfel de intamplari, spune redactorul sef care precizeaza ca link-ul catre articol este inca disponibil.

Business B1 la zi: Piata de retail din Romania va creste in acest an cu 4,3%

Piata de retail din Romania va creste in acest an cu 4,3%, dupa ce anul trecut a inregistrat un avans de 4,9%, la 26 miliarde de euro, performanta sectorului local fiind printre cele mai bune din Europa, reiese.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )