Libnet.ro
UNICEF

20:45

INFOGRAFIE Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord.

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Avion prabusit in Franta: Cancelarul german va vizita locul accidentului, iar regele Felipe al Spaniei intrerupe vizita oficiala facuta lui Hollande

Avionul prabusit in Franta a adus moartea pentru 150 de persoane. Printre victimele tragediei aviatice se numara multi nemti, spanioli, dar si cetateni turci. Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, aflat in vizita in Franta in momentul prabusirii avionului, a decis sa-si scurteze vizita si sa se intoarca acasa. Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca miercuri va sosi in Franta pentru a vizita regiunea unde s-a prabusit avionul.

Avion prabusit in Franta: Ce s-a intamplat cu zborul Germanwings 4U9525

Accidentul aviatic din Alpii francezi, soldat cu moartea a 150 de persoane, a avut loc dupa o coborare lina si inexplicabila a zborului Germanwings 4U9525, declin care a durat opt minute. Autoritatile inca nu au oferit o explicatie pentru aceasta scadere in altitudine.

Avion prabusit in sudul Frantei: cursa low-cost Germanwings avea 142 de pasageri la bord

Un avion low-cost al companiei germane Germanwings, detinuta de Lufthansa, s-a prabusit marti in sudul Frantei, cu 142 de pasageri la bord. Aeronava era un Airbus 320 si zbura de la Barcelona la Dusseldorf, relateaza Business Insider .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )