Libnet.ro
UNICEF

17:00

INFOGRAFIE Masinile-vedeta care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Masinile-vedeta care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris

Editia din 2014 a Salonului auto de la Paris, care isi deschide portile maine, se anunta extrem de bogata in lansari de modele noi. Dacia a pregatit mai multe premiere pentru cel mai mare eveniment auto al anului. continuă pe Adevărul

Francezii vor folosi Salonul Auto de la Paris pentru a arata modele eficiente energetic

Producatorii auto francezi vor pune accentul, la Salonul Auto de la Paris care isi deschide joi portile, pe modelele cu eficienta sporita, PSA Peugeot-Citroen si Renault, cunoscuti pentru masinile cu consum si emisii poluante reduse, intentionand sa.

GALERIE FOTO. Premierele Dacia la Salonul Auto de la Paris: Duster Air si Sandero Black Touch

Pentru Salonul Auto de la Paris producatorul de la Mioveni a pregatit doua noi premiere: Dacia Duster Air si Dacia Sandero Black Touch care vor fi disponibile doar clientilor din Franta. Exceptie face Duster Air care, pe pietele din Belgia si Luxemburg, se va numi Blackstorm.

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris noul S-Max. Autoturismul va fi pus in vanzare pe piata romaneasca incepand cu 2015

Noul S-Max are sapte locuri si va fi pus in vanzare incepand cu 2015 pe piata romaneasca. Autoturismul va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Evenimentul va avea loc in perioada 4-19 octombrie.

Primii militari romani care vor face cursuri pentru trecerea pe F-16, pleaca in Portugalia

Primii militari ai Fortelor Aeriene Romane, care vor urma un curs de pregatire pentru trecerea pe aeronave F-16, vor pleca marti spre Portugalia, cu o aeronava militara, informeaza MApN, citat de.

Masinile eficiente ecologic, premierele de la Salonul Auto de la Paris

Producatorii auto francezi vor pune accentul, la salonul de la Paris care isi deschide joi portile, pe modelele cu eficienta sporita, PSA Peugeot-Citroen si Renault, cunoscuti pentru masinile cu consum si emisii poluante reduse, intentionand sa isi mentina standardele inclusiv cu bani de la guvern.

CNA: Antena 3, Digi 24 si TVR, printre televiziunile care vor reflecta campania pentru prezidentiale

Televiziunile de stiri Antena 3, B1 TV, Digi 24, Realitatea TV si Romania TV, televiziunile generaliste Antena 1, Kanal D si Prima TV si posturile Societatii Romane de Televiziune SRTv) vor reflecta campania pentru alegerile prezidentiale, care va.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )