Libnet.ro
UNICEF

15:00

INFORMATIA momentului despre Florin Busuioc! MEDICII tocmai au facut ANUNTUL OFICIAL, la o saptamana dupa INFARCT

B1 B1,
INFORMATIA momentului despre Florin Busuioc! MEDICII tocmai au facut ANUNTUL OFICIAL, la o saptamana dupa INFARCT

Florin Busuioc se simte din ce in ce mai bine. Medicii au facut anuntul la o saptamana dupa infarctul suferit. Cardiologul care l-a salvat pe Busu in noaptea in care a facut stop cardiac a explicat. continuă pe B1

Veste de ULTIMA ORA despre Florin Busuioc: Ce s-a intamplat cu celebrul prezentator de la meteo

Florin Busuioc a inceput de jos si nu s-a gandit nici un moment ca va ajunge sa lucreze in televiziune. Florin Busuioc a trecut pe langa moarte in urma cu cateva zile si cu putin noroc nu va mai trece mul.

Veste de ULTIMA ORA despre Florin Busuioc: CE S-A iNTAMPLAT cu celebrul prezentator de la METEO

Florin Busuioc a inceput de jos si nu s-a gandit nici un moment ca va ajunge sa lucreze in televiziune. Florin Busuioc a trecut pe langa moarte in urma cu cateva zile si cu putin noroc nu va mai trece mul.

Ultima ora despreFlorinBusuioc.Tocmai s-a anuntat

Au aparut noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc, dupa ce acesta a suferit un infarct, in urma cu cateva zile. Prezentatorul a trecut printr-o adevarata cumpana si, dupa 6 zile.

ULTIMA ORA: Tocmai s-a ANUNTAT! indragitul Florin Busuioc tocmai a ...

Florin Busuioc a trecut prin momente de cumpana dupa infarctul suferit in urma cu cateva zile. Potrivit unor surse medicale, Busu s-a aflat in ultimele zile la sectia de Terapie Intensiva, unde a fost.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Medicul care il supravegheaza pe actorulFlorin Busuioc a oferit primele declaratii, dupa ce acesta a stat la Terapie Intensiva mai multe zile. Domnul Florin Busuioc a depasit momentul critic. A fost de.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Prezentatorul a fost scos de la Terapie Intensiva

Au aparut noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc, dupa ce acesta a suferit un infarct, in urma cu cateva zile. Prezentatorul a trecut printr-o adevarata cumpana, dar iata ca soarele.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc

Vesti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc dupa infarct. Actorul si indragitul om de televiziune se simte mai bine dupa operatia pe care a.

INCREDIBIL! Neti Sandu a PREZIS ce se va intampla cu Florin Busuioc

Cea mai veche prezentatoare de astrologie din televiziune a facut obisnuitele sale previziuni astrologice in ziua in care colegul ei de la meteo, Florin Busuioc, a suferit un infarct.

Care este starea lui Florin Busuioc la o saptamana dupa infarct. Medicul care l-a operat a oferit detalii

Actorul si prezentatorul TV Florin Busuioc 56 de ani), care a suferit un infarct saptamana trecuta, a depasit momentul critic, dupa cum a declarat medicul care l-a operat la Craiova.

DETALII DE ULTIMA ORA: Florin Busuioc, SCOS de la Terapie Intensiva! Cum se simte prezentatorul meteo

Martea trecuta, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, in timpul unui spectacol la Craiova. Vedeta a fost operata de urgenta de un medic rezident, care i-a montat un stent si, astfel, viata i-a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )