Libnet.ro
UNICEF

20:30

Informatii inedite din ancheta de la Caracal. De ce bat anchetatorii pasul pe loc la casa ororilor

Antena3 Antena3,
Informatii inedite din ancheta de la Caracal. De ce bat anchetatorii pasul pe loc la casa ororilor

Anchetatorii bat pasul pe loc la casa ororilor din Caracal in a patra saptamana de cercetari. Criminalistii strang caramida cu caramida daramaturile din curtea lui Gheorghe Dinca, insa planul lor le-a. continuă pe Antena3

Informatii socante din ancheta la care au fost supusi politistii implicati in cautarea Alexandrei. Seful Politiei Caracal: N-au depus plangere, n-avem caz

Raportul corpului de control din cadrul Ministerului de Interne, referitor la cazul Caracal, contine informatii devastatoare in privinta deficientelor din anchetarea cazului disparitiei Alexandrei Macesanu.

Noi informatii-soc din infernul casei lui Gheorghe Dinca. Ce s-ar afla in spatele zidului proaspat tencuit

Casa lui Dinca este un infern, iar anchetatorii sunt socati cu fiecare proba pe care o ridica. Citeste si: Zid proaspat tencuit, descoperit in casa ororilor din Caracal 63 de specialisti lucreaza zi.

Apel fals in Neamt: O fata a anuntat ca este rapita, a dat detalii similare cu cele din cazul Caracal

O fata de 15 ani din Neamt a anuntat la 112 ca a fost rapita. La fel ca Alexandra, fata rapita din Caracal, minora din Piatra Neamt le-a descris politistilor locul in care este tinuta, iar acestia au localizat-o, dar au constatat ca apelul este fals, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )