Libnet.ro
UNICEF

06:15

INFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundatiilor

România Liberă România Liberă,
INFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundatiilor

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul rutier a fost oprit joi seara pe DN 12C, dupa ce in zona Bicaz-Chei dupa ce carosabilul a fost inundat de apele raului Bicaz. Circulatia auto va fi reluata vineri dimineata. continuă pe România Liberă

Franta declara stare de CATASTROFA din cauza inundatiilor

Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a anuntat joi presedintele Francois Hollande, in timp ce 21. 700 de case au ramas fara electricitate din cauza intemperiilor. Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a declarat joi presedintele Hollande, citat de site-ul agentiei Reuters, transmite Mediafax.

Franta a declarat stare de catastrofa. Mii de oameni au fost obligati sa-si paraseasca locuintele din cauza inundatiilor

Ploile torentiale care au cazut in ultimele zile asupra Frantei au obligat mii de oameni sa-si paraseasca locuintele aflate in calea apelor si au dus la interventia armatei care a salvat persoane.

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului. Ani la rand, vedeta s-a expus la soare sau a mers abuziv la saloanele de bronzat artificial unde statea la ultraviolete mai mult decat i se permitea. Iata ce povesteste despre cum a ajuns sa aiba pielea unei femei de 65 de ani! .

Un zobr EgyptAir a fost anulat din cauza unei alarme false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir, care urma sa efectueze un zbor spre Thailanda, a fost evacuat, miercuri dimineata, pe aeroportul din Cairo, din cauza unei alarme false cu bomba,.

Un zbor EgyptAir a fost anulat din cauza unei alarme false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir, care urma sa efectueze un zbor spre Thailanda, a fost evacuat, miercuri dimineata, pe aeroportul din Cairo, din cauza unei alarme false cu bomba,.

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur se va relua luni, dupa ce a fost intrerupt cu o zi in urma din cauza ploii (VIDEO)

Simona Halep lupta astazi din nou pentru un loc in sferturile de finala la Rolland Garos. Partida pe care romanca o disputa cu australianca Samantha Stosur a fost oprita ieri din cauza ploii la scorul.

Risc de foame crunta pentru milioane de oameni, din cauza fenomenului El Ni324;o

Insecuritatea alimentara a crescut in tari din Pacific si Caraibe pe masura ce fenomenul El Ni324;o si-a extins influenta in aceste zone, potrivit unui raport difuzat joi de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Turcia si-a chemat ambasadorul in tara din cauza deciziei controversate a Germaniei. Genocidul armenilor intinde corzile diplomatice intre cele doua tari

Deputatii germani au adoptat rezolutia intitulata Amintirea si comemorarea genocidului armenilor si a altpr minoritati crestine in urma cu 101 ani. Acesta recunoaste genocidul armenilor din.

Politia germana intrerupe zborurile pe aeroportul Koln-Bonn din cauza unei alerte de securitate

O persoana a trecut luni de un punct de control pe aeroportul Koln-Bonn din vestul Germaniei, determinand politia sa declare stare de alerta si sa consemneze toate zborurile la sol, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )