Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur se va relua luni, dupa ce a fost intrerupt cu o zi in urma din cauza ploii (VIDEO)

B1 B1,
Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur se va relua luni, dupa ce a fost intrerupt cu o zi in urma din cauza ploii (VIDEO)

Simona Halep lupta astazi din nou pentru un loc in sferturile de finala la Rolland Garos. Partida pe care romanca o disputa cu australianca Samantha Stosur a fost oprita ieri din cauza ploii la scorul. continuă pe B1

LIVETEXT, ora 12.00: Simona Halep - Samantha Stosur se reia de la scorul de 5-3 pentru jucatoarea noastra, in setul I

Simona Halep si Samantha Stosur reiau meciul intrerupt aseara de ploaie, la Roland Garros,din optimile turneului parizian.

Partida Simona Halep - Samantha Stosur va continua marti. Toate meciurile de luni, anulate

Simona Halep nu va mai juca astazi in optimile de finala de la Roland Garros, contra Samanthei Stosur. Organizatorii parizieni au anuntat ca toate partidele programate astazi au fost anulate din cauza ploii, anunta DIGI24. Toti spectatorii care si-au cumparat bilete pentru meciurile care trebuiau sa se joace azi isi vor primi inapoi banii cheltuiti pentru tichete.

Simona Halep - Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua luni

Simona Halep trebuia sa joace duminica in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile.

Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua maine

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile, astfel ca meciul a inceput mult mai tarziu.

Roland Garros Meciul Simona Halep - Samantha Stosur, intrerupt de ploaie la scorul de 5-3 pentru romanca, se va incheia luni

Simona Halep cap de serie 6) a jucat duminica seara in optimile Grand Slam-ului de la Roland Garros cu australianca Samantha Stosur cap de serie 21) doar pana la scorul de 5-3 pentru romanca, meciul fiind intrerupt de ploaie si urmand sa se reia luni, de la ora 12. 00, pe Terenul 1.

LIVETEXT Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile, astfel ca meciul a inceput mult mai tarziu.

LIVETEXT, ora 21.00 Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost mutat pe alt teren

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile.

Roland Garros: Meciul Simonei Halep cu Samantha Stosur se va juca duminica seara

Favorita numarul 6 la Roland Garros, Simona Halep o va intalni in optimile de finala pe Samantha Stosur din Australia. Meciul dintre Halep si Stosur va incheia ziua de duminica pe arena centrala, Philippe-Chatrier.

Tensiuni intre Darren Cahill si Simona Halep. I-am spus niste lucruri dure!

Relatia dintre Simona Halep si antrenorul ei, Darren Cahill, pare fara fisura din exterior, dar intre cei doi nu e totul numai lapte si miere.

LIVE TEXT: Meciul dintre Samantha Stosur si Simona Halep, intrerupt din cauza ploii in primul set, se va relua luni

Simona Halep va juca luni pe arena centrala, Philippe-Chatrier, la Roland Garros, dupa ce partida cu adversara sa Samantha Stosur a fost intrerupta in primul set la scorul de 5-3 la gameuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )