Libnet.ro
UNICEF

22:45

infrangere la limita pentru U Jolidon Cluj la debutul in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
infrangere la limita pentru U Jolidon Cluj la debutul in Liga Campionilor

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa, duminica, in deplasare, de formatia slovena Krim Ljubljana, scor 28-27 15-13), in meciul de debut din grupa B a Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Handbal feminin Krim Ljubljana - U Jolidon Cluj 28-27, in Liga Campionilor

La debutul sau absolut in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, U Jolidon Cluj a fost invinsa in deplasare de formatia slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-27 15-13), duminica seara, intr-un meci din Grupa B.

U Jolidon Cluj, debut cu infrangere in grupa B a Ligii Campionilor.

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa, duminica, in deplasare, de formatia slovena Krim Ljubljana, scor 28-27 15-13), in meciul de debut din grupa B a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Krim a debutat ca din pusca in disputa cu U Jolidon, dupa sapte minute, tabela aratand 6-1. Gazdele nu au putut fi depasite, nici macar de la 7 metri, Cartas ratand aruncarea din minutul 8. Ritmul rapid de joc a fost greu de dus de vicecampioana Romaniei, care a .

HCM Constanta a suferit a treia infrangere consecutiva in Liga Campionilor, 14-35 cu THW Kiel

HCM Constanta a suferit a treia infrangere consecutiva in grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin, fiind surclasata de formatia germana THW Kiel, detinatoarea trofeului, scor 14-35. Lipsita de portarul.

Capitanul U Jolidon, Mihaela Ani-Senocico: Sa nu uitam ca nimeni nu ne-a dat sanse la calificare!

Capitanul vicecampioanei la handbal feminin U Jolidon Cluj, Mihaela Ani-Senocico, a vorbit pentru MEDIAFAX despre debutul in Liga Campionilor, bucuria de a juca in premiera la acest nivel, dar si despre adversarele din grupa B.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )