Libnet.ro
UNICEF

20:30

U Jolidon Cluj, debut cu infrangere in grupa B a Ligii Campionilor.

România Liberă România Liberă,
U Jolidon Cluj, debut cu infrangere in grupa B a Ligii Campionilor.

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa, duminica, in deplasare, de formatia slovena Krim Ljubljana, scor 28-27 15-13), in meciul de debut din grupa B a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Krim a debutat ca din pusca in disputa cu U Jolidon, dupa sapte minute, tabela aratand 6-1. Gazdele nu au putut fi depasite, nici macar de la 7 metri, Cartas ratand aruncarea din minutul 8. Ritmul rapid de joc a fost greu de dus de vicecampioana Romaniei, care a . continuă pe România Liberă

infrangere la limita pentru U Jolidon Cluj la debutul in Liga Campionilor

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa, duminica, in deplasare, de formatia slovena Krim Ljubljana, scor 28-27 15-13), in meciul de debut din grupa B a Ligii Campionilor.

Oltchim Ramnicu Valcea, debut cu victorie in grupa A a Ligii Campionilor.

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, a debutat cu victorie, duminica, pe teren propriu, in grupa A a Ligii Campionilor, cu echipa austriaca Hypo Viena, scor 30-25 15-12), potrivit Mediafax. Sala arhiplina la debutul campioanei Oltchim in noua stagiune a Ligii Campionilor, in disputa cu Hypo Viena. Am emotii, pentru ca am fost doar adversar cu acest public in tribune, iar acum este de partea noastra, declara antrenorul Jakob Vestergaard, pentru MEDIFAX, .

Handbal feminin Krim Ljubljana - U Jolidon Cluj 28-27, in Liga Campionilor

La debutul sau absolut in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, U Jolidon Cluj a fost invinsa in deplasare de formatia slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-27 15-13), duminica seara, intr-un meci din Grupa B.

Oltchim a debutat cu o victorie categorica in noul sezon al Ligii Campionilor

Formatia Oltchim Ramnicu Valcea a depasit framantarile socio-economice din ultimele saptamani si pasit cu dreptul in noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )