Libnet.ro
UNICEF

18:45

infrangere pentru Steaua in primul meci din Europa League: Vicecampiona Romaniei a pierdut 0-2 in deplare la Osmanlispor

B1 B1,
infrangere pentru Steaua in primul meci din Europa League: Vicecampiona Romaniei a pierdut 0-2 in deplare la Osmanlispor

Steaua Bucuresti a pierdut cu 0-2 primul meci din grupele Europa League, sezonul 2016/2017, disputat in Turcia contra echipei Osmanlispor. Vicecampiona Romaniei a ramas in 10 inca din prima. continuă pe B1

Grupa Astrei din Europa League, clasament actualizat

Apasa aici pentru clasamentul la zi din Grupa E, cea a Astrei, din Europa League, in urma rezultatelor de joi, din prima mansa a grupelor.

infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

Astra Giurgiu a pierdut primul meci disputat in grupele Europa League sezonul 2016/2017. Campiona Romaniei a fost invinsa in meciul disputat acasa contra Austriei Viena cu scorul de.

VIDEO Europa League: Inter - Hapoel Beer-Sheva 0-2/ Inter, scor rusinos la primul meci din grupe

Hapoel Beer-Sheva a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale primei runde din grupele Europa League, dupa ce a invins-o, in deplasare, pe Inter Milano, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de Vitor 50') si Buzaglo 69'). Romanul Ovidiu Hoban, jucator al formatiei israeliene, a fost in tergralist in partida de pe stadionul Giuseppe Meazza.

Rezultatele meciurilor din Europa League

Faza grupelor Europa League a debutat joi seara cu nu mai putin de 24 de meciuri pe Batranul Continent. Vedeti mai jos programul si rezultatele inregistrate pana acum.

Programul meciurilor din Europa League

Faza grupelor Europa League debuteaza joi seara cu nu mai putin de 24 de meciuri pe Batranul Continent. Vedeti mai jos programul.

Dupa cum v-am promis, va dam posibilitatea ca in urma rezultatului negativ de joi seara, sa treceti in tabara noastra. Gluma geniala a unor dinamovisti catre seful stelist, dupa infrangerea Stelei din Europa League (FOTO)

Rivalitatea dintre Steaua si Dinamo a fost dintotdeauna mai puternica decat oricare alta relatie din fotbalul autohton. Chiar daca in prezent doar Steaua si Astra reprezinta tara in Europa, d.

VIDEO Europa League: Astra - Austria Viena 2-3/ Debut cu stangul pentru campioana Romaniei

Astra, campioana Romaniei, a fost invinsa de Austria Viena, scor 3-2, la primul meci din grupele Europa League. Holzhauser a inscris primul gol al partidei de pe Arena Nationala, dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Alibec a egalat trei minute mai tarziu, insa Friesenbichler 33') a adus-o pe Austria Viena in avantaj inainte de pauza. In repriza secunda, Grunwald 58') l-a invins pe Lung Jr. cu o executie superba din lovitura libera, iar Sapunaru a stabilit scorul final in minutul 74.

VIDEO Europa League: Maccabi Tel-Aviv - Zenit 3-4/ Revenire incredibila pentru echipa lui Mircea Lucescu dupa ce a fost condusa cu 3-0

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a revenit spectaculos in primul meci din grupele Europa League, dupa ce a fost condusa cu 3-0 pana in minutul 77 de Maccabi Tel-Aviv. Rusii au intors incredibil scorul si au castigat cu 4-3, golul victoriei fiind inscris in prelungiri de Djordjevic.

Lovitura puternica pentru o mare banca din Europa. Actiunile sale s-au prabusit

Actiunile Deutsche Bank s-au prabusit dupa ce The Wall Street Journal a raportat ca institutiei bancare i s-a cerut sa plateasca 14 miliarde de dolari pentru a pune capat unei anchete ce vizeaza.

VIDEO Europa League: Feyenoord - Manchester United 1-0/ Mourinho: Este o infrangere nemeritata

Dupa ce a fost invins in Premier League de echipa lui Pep Guardiola, Manchester City, Jose Mourinho a pierdut primul duel din cupele europene pe banca lui Manchester United. Diavolii au fost invinsi cu 1-0 de Feyenoord, in prima etapa a Grupei A din Europa League. Unicul gol al partidei a fost inscris de Tonny Vilhena 79'), din pasa lui Nicolai Jorgensen. Mourinho a acuzat arbitrajul, precizand ca a fost un off-side flagrant la golul lor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )