Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grupa Astrei din Europa League, clasament actualizat

Online Sport Online Sport,
Grupa Astrei din Europa League, clasament actualizat

Apasa aici pentru clasamentul la zi din Grupa E, cea a Astrei, din Europa League, in urma rezultatelor de joi, din prima mansa a grupelor. continuă pe Online Sport

Rezultatele meciurilor din Europa League

Faza grupelor Europa League a debutat joi seara cu nu mai putin de 24 de meciuri pe Batranul Continent. Vedeti mai jos programul si rezultatele inregistrate pana acum.

Programul meciurilor din Europa League

Faza grupelor Europa League debuteaza joi seara cu nu mai putin de 24 de meciuri pe Batranul Continent. Vedeti mai jos programul.

Astra Giurgiu invinsa de Austria Viena in grupele Europa League

Debut cu stangul pentru Astra Giurgiu in faza grupelor Europa League, campioana Romaniei fiind invinsa joi seara pe Arena Nationala de Austria Viena, cu 3-2.

LIVE Europa League: Osmanlispor-Steaua 2-0. Enache eliminat in finalul primei reprize pentru o prostie

Urmariti in aceasta seara live text pe onlinesport. ro meciurile echipelor din Romania in prima etapa din faza grupelor Europa League: Astra Giurgiu-Austria Viena 20:00) si Osmanlispor-Steaua 22:05).

MINUT cu MINUT Europa League: Osmanlispor-Steaua 2-0. Enache eliminat in finalul primei reprize pentru o prostie

Ati urmarit joi seara live text pe onlinesport. ro meciurile echipelor din Romania in prima etapa din faza grupelor Europa League: Astra Giurgiu-Austria Viena2-3si Osmanlispor-Steaua2-0.

STEAUA si ASTRA viseaza la un debut cu victorie in grupele Europa League: PARIUL ZILEI, un combo suta la suta romanesc de la STANLEYBET!

P) Sa ne pregatim de spectacol! Joi seara, echipele romanesti debuteaza in actuala editie a grupelor Europa League si fanii viseaza deja la un prim rezultat pozitiv, care sa ne dea sperante la.

Europa League: Astra Giurgiu a pierdut acasa in fata echipei Austria Viena, cu scorul de 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal. intr-o atmosfera.

infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

Astra Giurgiu a pierdut primul meci disputat in grupele Europa League sezonul 2016/2017. Campiona Romaniei a fost invinsa in meciul disputat acasa contra Austriei Viena cu scorul de.

Europa League: Astra Giurgiu, invinsa la Bucuresti de Austria Viena cu 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal, potrivit Agerpres.

Europa League: Astra vs Austria Viena, Osmanlispor vs Steaua (Programul complet al serii)

Primele dueluri din grupele noului sezon al Europa League se vor disputa joi, competitie in care Romania este reprezentata de doua echipe. Astra, campioana Romaniei, va primi vizita formatiei Austria Viena, meciul urmand sa se dispute pe Arena Nationala, de la ora 20:00. Steaua isi va incepe aventura europeana pe terenul celor de la Osmanlispor, echipa debutanta in cupele europene. Partida va incepe la ora 22:05 si va fi transmisa in direct la Pro Tv si Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )