Libnet.ro
UNICEF

18:00

Inginerii NASA joaca intr-o parodie ,,Gangnam Style [VIDEO]

Playtech Playtech,
Inginerii NASA joaca intr-o parodie ,,Gangnam Style [VIDEO]

Intre un atac al hackerilor de la GhostShell si postarea de clipuri impresionante filmate din spatiu, e placut sa vezi ca cei de la NASA mai timp si de glume. Zilele trecute a aparut pe canalul oficial de YouTube al NASA o parodie incarcata de umor la popularul clip Gangnam Style. Diferenta dintre aceasta versiune si alte cateva sute disponibile pe internet este ca nici un alt clip nu este filmat la Johnson Space Center unul din sediile NASA. continuă pe Playtech

Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

Decesul cantaretei americane Whitney Houston, dansul din videoclipul piesei Gangnam Style si uraganul Sandy au fost cele mai cautate subiecte pe Google in acest an, anunta compania, potrivit Bloomberg. La.

Dansul Gangnam Style i-a fost fatal unui britanic: Barbatul a murit la scurt timp dupa ce s-a distrat la o petrecere

Un barbat de 46 de ani din Darwen, Marea Britanie, a murit la scurt timp dupa ce a dansat pe celebra melodie Gangnam Style, la petrecerea de Craciun, organizata la locul de munca. Eamonn Kilbride a facut.

Gangnam Style, un hit criminal. La propriu! Un britanic a dansat pana a murit

Eamonn Kilbride, un englez in varsta de 46 de ani, si-a dat ultima suflare la petrecerea de Craciun a firmei pentru care lucra. Acesta a dansat impreuna cu colegii de birou pe piesa Gangnam Style a coreeanului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )