Libnet.ro
UNICEF

01:05

Initiatoarea legii antifumat propune introducerea programului Prima baie, prin care statul sa ofere cate 200 de euro romanilor pentru a-si amenaja grupuri sanitare in locuinte

B1 B1,
Initiatoarea legii antifumat propune introducerea programului Prima baie, prin care statul sa ofere cate 200 de euro romanilor pentru a-si amenaja grupuri sanitare in locuinte

Initiatoarea legii antifumat, deputata Aurelia Cristea, solicita Guvernului instituirea unui program Prima baie prin care statul sa ofere un sprijin financiar romanilor care nu au un grup sanitar. continuă pe B1

Deputatul care a initiat legea antifumat vrea programul national Prima Baie

Deputatul PSD Aurelia Cristea a cerut Guvernului sa introduca un program national de tip Prima Baie, respectiv acordarea unei subventii de 200 de euro pentru amenajarea unei bai in locuintele care nu dispun.

Prima baie: O deputata cere Guvernului sa le ofere romanilor cate 200 de euro pentru a-si face grup sanitar acasa

Deputatul PSD Aurelia Cristea, care a initiat legea antifumat, cere acum Guvernului sa instiuie un program intitutal Prima baie, prin care statul sa ofere cate 200 de euro romanilor pentru.

Prima baie. Noul proiect de lege initiat de parlamentarul PSD care a interzis fumatul in spatii publice

Deputatul Aurelia Cristea a interpelat Guvernul privind instituirea unui program intitulat Prima baie, prin care statul sa ofere 200 de euro pentru amenjarea de grupuri sanitare.

Aproape 800 de amenzi au fost date de la intrarea in vigoare a Legii antifumat

De cand a intrat in vigoare Legea antifumat, pompierii, politia locala si fortele Ministerului de Interne au dat 795 de amenzi in valoare de 186. 900 de lei, dar si 1. 043 de avertismente pentru.

De la lighean la cada: Prima Baie, programul prin care romanii pot sa isi faca baie in casa

Romanii care au apa curenta in gospodarii, insa nu dispun de o baie propriu-zisa, ar trebui sa primeasca o subventie de 200 de euro pentru amenajarea unei incaperi cu acest scop, potrivit unui proiect al deputatului PSD Aurelia Cristea, initiatoare.

Un deputat PSD lanseaza programul Prima baie

Deputatul AUrelia Cristea a interpelat Guvernul privind instituirea unui program intitulat Pirma baie, prin care statul sa ofere 200 de euro pentru amenjarea de grupuri sanitare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )