Libnet.ro
UNICEF

22:45

Inmatricularile Dacia in Franta au crescut in cel mai rapid ritm din piata

Hotnews Hotnews,
 Inmatricularile Dacia in Franta au crescut in cel mai rapid ritm din piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 21,2% in primele noua luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 79. 136 unitati, consemnand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, pe o piata in urcare cu 2,1%, la 1,33 milioane de masini, potrivit Mediafax. Dacia Sandero se afla in top 10 cel mai bine vandute modele de pe piata franceza, cu 34 840 de unitati comercializate si o cota de piata de 2,6%. continuă pe Hotnews

Dacia are cel mai rapid ritm de crestere din Franta: inmatricularile au crescut cu 21,2% in primele noua luni

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au crescut cu 21,2% in Franta in primele noua luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 79. 136 unitati, consemnand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, pe o piata in urcare cu 2,1%, la 1,33 milioane de masini.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si .

Totti, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor

Italianul Francesco Totti a devenit, aseara, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor, dupa ce a marcat golul egalizator pentrz AS Roma in meciul cu Manchester City, din a doua etapa a Grupei E a Ligii Campionilor.

Cel mai medaliat sportiv din istoria JO, arestat. Michael Phelps conducea beat la volan

Cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice are mari probleme cu legea! inotatorul american Michael Phelps a ajuns din nou in arestul politiei, dupa ce a condus sub influenta alcoolului.

Francesco Totti, cel mai varstnic marcator din istoria Ligii Campionilor

Atacantul italian Francesco Totti a devenit, marti seara, cel mai batran jucator care a marcat vreodata in Liga Campionilor.

Euro - la cel mai scazut curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si urma sa incheie cel mai slab trimestru din ultimii patru ani, raportat la moneda americana, pe fondul asteptarilor privind noi masuri de stimulare din partea Bancii Centrale Europene BCE), din cauza inflatiei reduse din zona euro.

Inflatia din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a scazut, de la 0,4% in luna august 2014, la 0,3% in septembrie, acesta fiind cel mai redus nivel inregistrat dupa luna octombrie 2009, conform estimarii preliminare publicate ieri de Eurostat.

Liga Campionilor: PSG - Barcelona 3-2 / Manchester City - AS Roma 1-1. Francesco Totti devine cel mai in varsta marcator al competitiei

Paris Saint Germain a invins pe teren propriu FC Barcelona, scor 3-2, dupa un meci jucat pe contre pana in ultimul minut. In partida Manchester City - AS Roma, incheiata 1-1, italianul Totti a marcat golul egalarii devenind cel mai batran marcator din istoria competitiei, la 38 de ani si trei zile, depasindu-l pe galezul Ryan Giggs. Vezi in text rezultatele si marcatorii serii in Champions League.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza.

Viata fabuloasa a lui Bill Gates, cel mai bogat om din America

Cu o avere estimata la 81 de miliarde de dolari, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Gates este, de 21 de ani, cel mai bogat om din America, potrivit ierarhiei realizate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )