Libnet.ro
UNICEF

05:30

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

B1 B1,
Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza. continuă pe B1

Preturile la porumb si soia, la cele mai scazute niveluri din ultimii ani

Cotatiile futures la porumb evoluau astazi in jurul celor mai scazute valori din ultimii cinci ani, in timp ce cotatiile la soia boabe au coborat la cel mai scazut nivel de la inceputul lui 2010, in conditiile in recolta din SUA se anunta a fi un record, transmite Bloomberg.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Viata fabuloasa a lui Bill Gates, cel mai bogat om din America

Cu o avere estimata la 81 de miliarde de dolari, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Gates este, de 21 de ani, cel mai bogat om din America, potrivit ierarhiei realizate.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

Marasti, Micul Phenian, cel mai scump cartier din oras

Cartierul, compus aproape exclusiv din blocuri, este mai scump decat zona centrala sau decat cartierul Andrei Muresanu.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Ce a surprins din spatiu cel mai avansat satelit chinez: Suntem la un alt nivel

China a dat publicitatii luni primul lot de fotografii realizate de Gaofen-2, cel mai avansat satelit al sau de observare a Pamantului, care poate sesiza, in culori, din spatiul cosmic, obiecte cu dimensiuni de.

Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

EMAG va organiza cea de-a patra editie a Black Friday in data de 21 noiembrie. Black Friday, aceasta sarbatoare a reducerilor este, de regula, in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut retailerul a schimbat data in Romania. in 2013, s-a desfasurat pe 22 noiembrie, dar alte magazine au respectat vechea data. Black Friday este cel mai mre eveniment al reducerilor atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americi, de unde a si pornit. in Romania, [].

Nume internationale in juriul Cel Mai Promitator Brand Romanesc

Programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc a ajuns la cea de-a 5 a editie, iar perioada de inscriere a luat sfarsit. Cea de-a cincea editie a atras companii din food, retail, pharma, fashion, beauty, ITC.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )