Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Antena3 Antena3,
Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si . continuă pe Antena3

Studiu: Batranii traiesc cel mai bine in Norvegia. Ce loc ocupa Romania

Norvegia ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor unde persoanele in varsta beneficiaza de conditii bune de trai, arata raportul Global Age Watch 2014, citat de Agerpres.

Inmatricularile Dacia in Franta au crescut in cel mai rapid ritm din piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 21,2% in primele noua luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 79. 136 unitati, consemnand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, pe o piata in urcare cu 2,1%, la 1,33 milioane de masini, potrivit Mediafax. Dacia Sandero se afla in top 10 cel mai bine vandute modele de pe piata franceza, cu 34 840 de unitati comercializate si o cota de piata de 2,6%.

Cresterea lichiditatii din septembrie, doar o iluzie de mai bine

Dupa ce luni volumul derivatelor a urcat la cel mai bun nivel din aceasta luna, cu 1820 de contracte, ultima sedinta din septembrie a oferit speculatorilor evolutii mixte ale cotatiilor futures.

iPhone 6 Nu e perfect, dar e cel mai bun [REVIEW]

In urma cu doua luni aveam iPhone 4S cu iOS 7. Recent am trecut la iPhone 6 si m-am simtit ca acasa, doar ca intr-una mai eficienta, mai curata, mai placuta. Acesta e iPhone 6: nimic radical in afara de ecran), doar mai bine, mai eficient. Cu ecranul de 4,7 inci, iPhone 6 intra in sectorul Android. De cel putin doi ani producatori precum LG, HTC sau Samsung sunt acolo. Apple nu s-a grabit, inghesuind chiar si un nou sistem [].

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasanu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile.

Euro - la cel mai scazut curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si urma sa incheie cel mai slab trimestru din ultimii patru ani, raportat la moneda americana, pe fondul asteptarilor privind noi masuri de stimulare din partea Bancii Centrale Europene BCE), din cauza inflatiei reduse din zona euro.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )