Libnet.ro
UNICEF

17:00

INS: Comertul are ponderea cea mai mare ca cifra de afaceri intre companiileromanesti, iar industria este principalul angajator. Patru din zece companii sunt in zona serviciilor

Hotnews Hotnews,
INS: Comertul are ponderea cea mai mare ca cifra de afaceri intre companiileromanesti, iar industria este principalul angajator. Patru din zece companii sunt in zona serviciilor

Patru din zece companii active au avut activitate principala serviciile in 2011, iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie se arata intr-o cercetare a INS, publicata luni. Comparativ cu anul 2010 numarul total de intreprinderi a scazut cu 8,4%. La sfarsitul anului 2011, sectorul industrie insuma 49715 intreprinderi, respectiv 11,6% din totalul intreprinderilor active din domeniul economic industrie, constructii, comert si servicii). Cea mai mare pondere a fost detinuta de intreprinderile active din cadrul sectorului Servicii, respectiv 40,0%. continuă pe Hotnews

INS: Comertul are ponderea cea mai mare ca cifra de afaceri intre companiile romanesti. Industria este principalul angajator. Patru din zece companii sunt in zona serviciilor

Patru din zece companii active au avut activitate principala serviciile in 2011, iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie se arata intr-o cercetare a INS, publicata luni. Comparativ cu anul 2010 numarul total de intreprinderi a scazut cu 8,4%. La sfarsitul anului 2011, sectorul industrie insuma 49715 intreprinderi, respectiv 11,6% din totalul intreprinderilor active din domeniul economic industrie, constructii, comert si servicii). Cea mai mare pondere a fost detinuta de intreprinderile active din cadrul sectorului Servicii, respectiv 40,0%.

Peste 500 de japonezi au intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare orgie din lume

In urma cu 6 ani, japonezii au intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare si organizata orgine din lume. Peste 250 de cupluri au facut sex in acelasi timp, intr-o sala imensa, scrie Weird Asian News.

GFK: Piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,3% pana la 337 milioane euro in trimestrul trei din 2012/Vanzarile din telecom au inregistrat cea mai mare crestere

Vanzarile bunurilor de folosinta indelungata au insumat 337 milioane euro in trimestrul al treilea din acest an, in usoara scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de GFK si prezentat vineri. Cea mai mare crestere a vanzarilor a fost inregistrata in perioada de referinta in domeniul telecomunicatiilor, unde valoarea vanzarilor de telefoane si smartphone-uri a crescut cu 12,3% pana la 53 de milioane de euro. La nivelul primelor noua luni din acest an, piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,6% pana la 929 de milioane de euro.

Australia a creat cea mai mare retea mondiala de rezerve marine, spre nemultumirea pescarilor

Australia a creat vineri cea mai mare retea mondiala de rezervatii naturale, protejand circa 2,3 milioane de kilometri patrati in jurul continentului, in ciuda furiei industriei pescuitului, care se teme de concedieri, si a comunitatilor de coasta, scrie AFP.

Cea mai mare gafa pe care putea sa o faca un taliban

Un purtator de cuvant al talibanilor a trimis un email de rutina saptamana trecuta, facand o gafa notabila. Acesta nu a folosit functia BCC blind carbon copy, n. red. ), motiv pentru care toate cele 400 de.

Morti suprapusi si romani si turci. Ce a facut romanul din cea mai mare cetate romano-bizantina din sud-estul Europei

Adrian Ursu a prezentat un nou material care face parte din campania 100 de locuri de salvat din Romania, campanie lansata in urma cu 2 saptamani si care a strans foarte multe propuneri de la oameni care.

Crin Antonescu: USL va avea cea mai semnificativa majoritate in Parlament, mai mare decat a FSN in 1990

Co-presedintele USL Crin Antonescu a declarat sambata, la lansarea candidatilor Uniunii pentru alegerile parlamentare din judetul Bistrita-Nasaud, ca aceasta constructie politica va obtine cea mai semnificativa majoritate politica care a existat vreodata in Parlament, chiar mai mare decat a FSN.

Dupa ce a inventat dreptunghiul Apple este cea mai inovativa companie

La prima vedere un numar din ce in ce mai mare de companii ies in fata cu tehnologii revolutionare in fiecare an. Cu toate acestea, tot Apple conduce topul inovatiilor pentru al treilea an consecutiv. Un nou studiu realizat de Booz Company, o firma internationala de management si consultanta, pe 700 de corespondenti a clasificat Apple ca fiind cea mai inovativa companie din intreaga lume. Optzeci la suta dintre cei chestionati au fost de acord cu ocupareaa acestei pozitii .

Cupei Presei la cantat: O jurnalista B1 TV a castigat premiul Cea mai buna voce (VIDEO)

Postul B1 TV e in top, nu doar la capitolul stiri, dar si la capitolul cea mai buna voce. Colega noastra Luiza Tamas a castigat premiul Cea mai buna voce, in cadrul competitiei Cupa presei la cantat.

Cupa Presei la cantat: O jurnalista B1 TV a castigat premiul Cea mai buna voce (VIDEO)

Postul B1 TV e in top, nu doar la capitolul stiri, dar si la capitolul cea mai buna voce. Colega noastra Luiza Tamas a castigat premiul Cea mai buna voce, in cadrul competitiei Cupa presei la cantat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )