Libnet.ro
UNICEF

05:00

INS, PENTRU PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile nete realizate in economia nationala crestere de 5,7%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS, PENTRU PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile nete realizate in economia nationala crestere de 5,7%

Investitiile nete realizate in economia Romaniei au crescut cu 5,7% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 17,3 miliarde lei 3,66 miliarde euro). continuă pe Ziarul Bursa

EUROSTAT, PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Numarul angajatilor a urcat cu 0,3% in UE

Numarul angajatilor a urcat cu 0,3% in Uniunea Europeana si in zona euro in primul trimestru din 2019, comparativ cu precedentele trei luni, arata datele publicate joi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

De ce a crescut PIB-ul cu 5% in primul trimestru: Motorul - consumul populatiei (date oficiale)

Datele privind cresterea economica pentru primul trimestru din acest an a surprins pe toata lumea. 5% este mult. Astazi, joi - 6 iunie, Institutul National de Statistica INS) a publicat datele provizoriii detaliate cu privire la aceasta cifra. Practic, asa cum era de asteptat, cresterea s-a realizat datorita consumului populatiei. Daca contributia populatiei la crestere ar fi fost zero, atunci cresterea economica in primul trimestru din acest an era de 0,4%.

BNR, PRIMUL TRIMESTRU: Standardele de creditare pentru populatie s-au inasprit

In primul trimestru al anului a existat o inasprire semnificativa a standardelor de creditare atat pentru imprumuturile destinate achizitiei de locuinte si terenuri, cat si pentru creditele de consum acordate populatiei, iar institutiile de credit anticipeaza o inasprire a standardelor de creditare si in trimestrul al doilea, potrivit unui sondaj publicat, marti, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ungaria, Romania si Polonia, cea mai mare crestere economica anuala din UE in primul trimestru din 2019

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat, in primul trimestru din 2019, cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2018, arata a doua estimare publicata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )