Libnet.ro
UNICEF

01:06

inselaciune record prin metoda accidentul: o batrana din Alba Iulia a platit 80.000 de lei unui fals avocat

Adevărul Adevărul,
inselaciune record prin metoda accidentul: o batrana din Alba Iulia a platit 80.000 de lei unui fals avocat

O femeie in varsta de 83 de ani din Alba Iulia a fost inselata cu o suma record de 80. 000 de lei prin metoda accidentul. Varstnica a platit banii unui barbat care s-a prezentat drept avocat si i-a spus ca il apara pe fiul sau care ar fi accidentat doua fetite. continuă pe Adevărul

O batrana din Bucuresti a ajuns sa fie scoasa in strada la 81 de ani

O batrana din Bucuresti a ajuns sa fie scoasa in strada la 81 de ani, dupa ce si-a pierdut in justitie apartamentul cumparat in baza legii 112. Instanta a stabilit ca au fost cumparatori de rea.

TransAsia plateste despagubiri familiilor persoanelor decedate in accidentul aviatic din Taiwan

Familiile victimelor accidentului avionului TransAsia, prabusit miercuri in raul Keelung din Taipei, vor primi plati compensatorii care sa contribuie la acoperirea costurilor funeraliilor, a anuntat compania.

TransAsia plateste despagubiri pentru accidentul aviatic din Taiwan

Familiile victimelor accidentului avionului TransAsia, prabusit miercuri in raul Keelung din Taipei, vor primi plati compensatorii care sa contribuie la acoperirea costurilor funeraliilor, a anuntat compania taiwaneza duminica, relateaza Deutsche.

Accidentul aviatic din Taiwan: Pilotii avionului TransAsia au oprit din greseala al doilea motor, dupa defectarea primului

Unul dintre motoarele avionului TransAsia prabusit in Taiwan s-a defectat imediat dupa decolare, dar celalalt motor a fost oprit din greseala de piloti, probabil in timp ce incercau sa remedieze avaria, afirma Thomas Wang, presedintele Autoritatii aeronautice taiwaneze, citat de ABC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )