Libnet.ro
UNICEF

07:45

Inspectia Judiciara a facut public protocolul incheiat cu SRI

Antena3 Antena3,
Inspectia Judiciara a facut public protocolul incheiat cu SRI

Inspectia Judiciara a publicat pe Facebook protocolul incheiat cu SRI. Inspectia Judiciara a solicitat, la data de 28 martie 2018, declasificarea Protocolului privind organizarea cooperarii intre. continuă pe Antena3

Lovitura in Justitie! PROTOCOLUL dintre SRI si INSPECTIA JUDICIARA, facut PUBLIC (FOTO)

Inspectia Judiciara a facut public, marti, protocolul de colaborare incheiat cu Serviciul Roman de Informatii SRI) in februarie 2016. in comunicatul Inspectiei Judiciare este mentionat ca protocolul nu.

Inspectia Judiciara a facut public propriul protocol de colaborare cu SRI

Inspectia Judiciara a trimis la Consiliul Superior al Magistraturii protocolul de colaborare incheiat cu Serviciul Roman de Informatii.

Protocolul secret ICCJ-SRI, publicat de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a facut astazi public protocolul cu SRI, precizand ca in niciuna dintre procedurile administrative de verificare a activitatii si conduitei judecatorilor, procurorilor si magistratilor-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie, derulate in intervalul in care Protocolul a fost in vigoare, nu a solicitat si nu a transmis Serviciului Roman de Informatii date si informatii si nici nu a fost exercitata nici o actiune disciplinara ca efect al protocolului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )