Libnet.ro
UNICEF

19:30

Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata de procurorii DNA in stare de arest pentru luare de mita

B1 B1,
Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata de procurorii DNA in stare de arest pentru luare de mita

Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita, informeaza. continuă pe B1

Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata in stare de arest pentru luare de mita

Procurori ai DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de luare de mita, arata un comunicat emis de DNA.

Inspector Antifrauda din Capitala, trimis in judecata pentru luare de mita

Dan Constantin Iarim, inspector antifrauda in cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, a fost trimis in judecata. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il acuza de luare de mita.

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera.

Cum sa furi 2,7 milioane de euro. Un escroc sageata din Galati, despre care n-a auzit nimeni in oras, a fost trimis in judecata de DNA

Afacerile au fost derulate prin intermediu firmei Spectra Energy SRL Galati, care intre timp a dat faliment si a fost radiata din Registrul Comertului. Sorin Florin Sotri, administratorul acesteia, nu este cunoscut in mediul de afaceri din Galati, iar de cativa ani s-ar parea ca lucreaza pentru o firma din statul african Zambia.

Mierea de Paulownia se va vinde in restaurantele de lux din Bucuresti

Ionut Chiribau, fermierul de Paulownia din judetul Neamt, este inregistrat, de anul acesta, la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.

Festivalul fructelor de mare, de vineri pana duminica, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Festivalul fructelor de mare, care aduce bucurestenilor preparate precum bors de peste sau paella, va avea loc de vineri pana duminica in Oraselul Copiilor din Capitala, anunta Agerpres. Ceaune cu bors de peste autentic romanesc, cazane imense cu raci si midii, tavi enorme cu paella, pesti la gratar de nenumarate soiuri, frigarui de creveti, calamari, caracatita, pui de balta si multe alte surprize savuroase sunt pregatite de organizatori.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )