Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sa furi 2,7 milioane de euro. Un escroc sageata din Galati, despre care n-a auzit nimeni in oras, a fost trimis in judecata de DNA

Adevărul Adevărul,
Cum sa furi 2,7 milioane de euro. Un escroc sageata din Galati, despre care n-a auzit nimeni in oras, a fost trimis in judecata de DNA

Afacerile au fost derulate prin intermediu firmei Spectra Energy SRL Galati, care intre timp a dat faliment si a fost radiata din Registrul Comertului. Sorin Florin Sotri, administratorul acesteia, nu este cunoscut in mediul de afaceri din Galati, iar de cativa ani s-ar parea ca lucreaza pentru o firma din statul african Zambia. continuă pe Adevărul

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare, informeaza un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei.

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa.

Lichiditate de 1,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 894 lei 1. 457 euro).

Lichiditate de 2,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 511 lei 2. 869 euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1899 seconds )